Esküvőre ajándék vendég könyv kép

Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
Tetszik? Oszd meg!

Esküvőre ajándék vendég könyv kép

Természetesen beállhatsz te is a pénzt, mindenféle konyhai kütyüt, italokat, pohárkészletet, kávés szettet ajándékozók sorába. De elkészíthetsz egy igazán különleges, emlékezetes, és egyedi ajándékot is az ifjú pár számára. Egy olyan ajándékot, amely önmagában is igényes, és szép, de a tartalma, a szerepe miatt mindenki, aki megjelenik az esküvőn, és az azt követő fogadáson, része, részese lesz a meglepetésnek.

A szív fát ábrázoló vendégkönyv kép megörökíti az összes résztvevő nevét saját kezűleg, érdekes esemény maga a kitöltése is, és ezt követően az ifjú pár lakásában kiemelten fontos zoba dekoráció válhat belőle.

Szerezz be egy szép, és stabil fa alapot. Ez lehet egy régi asztallap, egy szekrény ajtaja, vagy kifejezetten erre a célra készített lap.

Az alapot pácold le rusztikus hatást keltő páccal, majd száradás után készítsd el festéssel a fa törzsét, lombkoronáját. Mindenképpen rajzold elő a mintát, mielőtt nekiállsz a festésnek.

A hobbi boltban szerezz be sok sok apró natúr fa szívet, és apró szögeket.

Megteheted, hogy már a vendégsereg érkezése előtt felszegeled a kis szív leveleket a fa ágaira, de azt is, hogy csak a vendégek által már aláírt darabokat teszed fel a fára.

Vagy egy adagot előre felszegelsz, és egy kis tálkában kihelyezel plusz darabokat, filcet a vendégfogadó asztalra, hogy ha elfogy az üres hely a fán, akkor se maradjon le senki az aláírásról.

Mindenképpen ügyelj rá, hog senki ne maradjon le a kis ajándék vendégkönyv fa aláírásáról. Az ifjú párról se feledkezz meg:)

Jó munkát, vidám ünneplést

Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz csillámporos, csajos cuccokat. Legyen az ajándékod vidám, ötletes, és egyedi, csak az ünnepeltnek szóló!
A lánybúcsú akkor igazán emlékezetes, ha tele van bolondozással, izgalmas, színes ajándékokkal, és persze sok sok baráttal.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.