Emlék képeslap lánybúcsúra

Lepd meg apró, emlékezetes, saját készítésű ajándékkal a barátnődet, munkatársadat, vagy éppen családtagodat a nagy nap előtt.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék ötlet lánybúcsúra

Készíts az ünnepelt nőnek egy kedves, alkalomhoz illő képeslapot, amelyen kifejezetten a nagy nap emlékét idézi fel számára, bármikor rápillant.

Ez a kis lapocska biztosan az emlék dobozokban landol. És a legnagyobb értéke az, hogy nem vásároltad, hanem saját kezűleg készítetted el számára.

Kell hozzá egy szép, elegáns karton lap, filc, festék, vagy színes ceruza, és néhány apró gyöngy, flitter, vagy virágocska, és ragasztó. Hogy melyiket választod, az már rajtad áll.

A kartonra rajzold meg a női test formáját, színezd ki az általad választott eszközzel. Ezek után a gyöngyökből, flitterekből, apró virágokból, egyenként felragasztva azokat, készítsd el a szoknyát.

Egy kis formára vágott színes lapra írj egy kedves üzenetet, és ezt ragaszd a képeslap hátsó oldalára. Írj rá dátumot, és az ünnepi alkalom megnevezését.

Az üzenet lehet személyes, vagy csak egy kedves emlékeztető arra, hogy ez a nap különleges, mindig emlékezz a jó érzésekre, a várakozásra, az örömre, amik akkor töltöttek el.

Később, évek múltán ezek az emlékek akár erőt is adhatnak egy egy nehezebb időszakban.

leánybúcsúra ajándék

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz csillámporos, csajos cuccokat. Legyen az ajándékod vidám, ötletes, és egyedi, csak az ünnepeltnek szóló!
A lánybúcsú akkor igazán emlékezetes, ha tele van bolondozással, izgalmas, színes ajándékokkal, és persze sok sok baráttal.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.