Egy doboz bonbon, mosolygó újasszony

Ajándékozd meg barátnődet a leánybúcsúján egy halom csokoládéval, amelyek mindegyike egy egy kedves, vicces tanácsot rejt.
Tetszik? Oszd meg!

leánybúcsú ajándék

A házasság első évei, főleg, ha először él együtt a pár, bizony rejtenek buktatókat. Néha érezheti azt a feleség, hogy elege van. Nos, ezeken a pillanatokon segíthet egy finom csoki, és egy kedves tanács a barátnőjétől.

Készíts egy szép ajándék dobozt, tegyél bele sok sok apró csokit, és köss mindegyikre rövid üzeneteket, amelyeket a barátnőd olvasgathat azokban a percekben, mikor vigasztalásra vágyik. Később pedig együtt kacaghat a férjével azon, milyen okosságokkal traktálta a barátnője. Mindenesetre ezzel az ajándékkal biztosan okozol sok sok vidám percet az ifjú feleségnek.

Íme néhány ötlet:

Felejtsd el a drága parfümöket. Ha azt akarod, hogy egy pasi őrülten kívánjon, érintsd meg a pulzus pontjaidat frissen sült süteménnyel.

Férfiak! Ha egy napon képesek lesznek beismerni bármilyen hibájukat, nővé válnak.

Ha le akarsz mondani több ezer férfi csodálatáról egyetlen férfi kritikájáért, akkor menj férjhez!

Minden fiatal emberrel előfordul, ha meglát valami szemrevaló fehércselédet, nem mindég a miatyánk jut az eszébe.

Minden férfinak szüksége van egy feleségre, mert van egy csomó olyan dolog, amiért egész egyszerűen nem lehet a kormányt hibáztatni.

Amikor a mama arra tanítja a lányát, hogy a férfiak szívéhez az út a gyomrukon át vezet, egy kicsit túl magas helyet nevez meg.


Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz csillámporos, csajos cuccokat. Legyen az ajándékod vidám, ötletes, és egyedi, csak az ünnepeltnek szóló!
A lánybúcsú akkor igazán emlékezetes, ha tele van bolondozással, izgalmas, színes ajándékokkal, és persze sok sok baráttal.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.