Csajos egyen papucs Lánybúcsúra

A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Tetszik? Oszd meg!

Csajos egyen papucs Lánybúcsúra

Ha lánybúcsúra vagy hivatalos, akkor a készülő ajándékoknál bátran használd a tüllöket, a rózsaszínt, fehéret. Miért kerül vajon elő olyan gyakran ez a két szín? Talán a tisztaság, az ártatlanság jelképei miatt. A rózsaszín leányálmok, a hófehér ártatlanság korának a vége, egy új, színesebb, árnyaltabb élet kezdete jön.

De most még egy igazán jó buli vár rád, és a férjhez menni készülő barátnődre, rokonodra.

Készíts olyan ajándékot neki, amellyel megleped őt, de a többieket is.

Szerezz be hófehér, vagy rózsaszín, pink flip flop papucsokat, egy rakás ugyanilyen színekből álló tüllt, és szalagot, festéket, vagy fekete alkoholos filcet.

A papucsokat tetszésed szerint díszítsd fel a sok szalaggal, tüll anyaggal. Végig csomózhatod a két pánt részt, de egy középpontba is kötheted a szalagokat. Az első megoldás habos hatást kelt, a második megoldás nagy, puha virágra fog emlékeztetni.

A papucsokat elkészítheted névre szólóan is, vagy akár a lányok egy egy fő jellemzőjét ráírva dedikálhatod személyesre az ajándékodat. Ebben az esetben jó játék kitalálni azt is, vajon kinek a papucsa ez, vagy az a darab.

Ha kész az ajándékod, tedd egy szalagokkal átkötött fehér kosárkába, és így add át az ajándékodat az ünnepelt menyasszonynak.


Jó munkát, és vidám szórakozást kívánok nektek!
Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz csillámporos, csajos cuccokat. Legyen az ajándékod vidám, ötletes, és egyedi, csak az ünnepeltnek szóló!
A lánybúcsú akkor igazán emlékezetes, ha tele van bolondozással, izgalmas, színes ajándékokkal, és persze sok sok baráttal.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.