Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Csajos egyen papucs Lánybúcsúra

A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Tetszik? Oszd meg!

Csajos egyen papucs Lánybúcsúra

Ha lánybúcsúra vagy hivatalos, akkor a készülő ajándékoknál bátran használd a tüllöket, a rózsaszínt, fehéret. Miért kerül vajon elő olyan gyakran ez a két szín? Talán a tisztaság, az ártatlanság jelképei miatt. A rózsaszín leányálmok, a hófehér ártatlanság korának a vége, egy új, színesebb, árnyaltabb élet kezdete jön.

De most még egy igazán jó buli vár rád, és a férjhez menni készülő barátnődre, rokonodra.

Készíts olyan ajándékot neki, amellyel megleped őt, de a többieket is.

Szerezz be hófehér, vagy rózsaszín, pink flip flop papucsokat, egy rakás ugyanilyen színekből álló tüllt, és szalagot, festéket, vagy fekete alkoholos filcet.

A papucsokat tetszésed szerint díszítsd fel a sok szalaggal, tüll anyaggal. Végig csomózhatod a két pánt részt, de egy középpontba is kötheted a szalagokat. Az első megoldás habos hatást kelt, a második megoldás nagy, puha virágra fog emlékeztetni.

A papucsokat elkészítheted névre szólóan is, vagy akár a lányok egy egy fő jellemzőjét ráírva dedikálhatod személyesre az ajándékodat. Ebben az esetben jó játék kitalálni azt is, vajon kinek a papucsa ez, vagy az a darab.

Ha kész az ajándékod, tedd egy szalagokkal átkötött fehér kosárkába, és így add át az ajándékodat az ünnepelt menyasszonynak.


Jó munkát, és vidám szórakozást kívánok nektek!
Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.
Lepd meg apró, emlékezetes, saját készítésű ajándékkal a barátnődet, munkatársadat, vagy éppen családtagodat a nagy nap előtt.
A házasságkötés előkészületei megviselik mindenki idegeit, és ez alól bizony a menyasszony sem kivétel. Sőt. A lánybúcsú egy szabadnap.
Ha lánybúcsúztató buliba készülsz, akkor vigyél magaddal finom, és alkalomhoz illő csajos cuccokat, például felöltöztetett muffinokat.