Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Az élet napos oldala - Házassági Kalauz

Készítsetek a menyasszony számára közösen házassági kalauzt. Írjatok bele minél több humoros, vagy komoly jótanácsot.
Tetszik? Oszd meg!

Írhattok a házassági kalauzba mindenféle sztorikat, aminek tanúsága van, és megfontolandó gondolatokat az ifjú pár részére. Kerülhetnek bele nagy bölcsességek, saját élmények, bármi, amiből az ifjú pár “okulhat”.

házassági kalauz

A leánybúcsúra készített ajándék ezzel még nem készült el. A jóbarátok tanácsai már bele kerültek, de hol van még a násznép, anya, apa, nagynénik, nagybácsik, testvérek, unokatestvérek hozzászólása, véleménye, jótanácsai.

Miután a buli résztvevői bele jegyezték a kalauzba a saját tanácsaikat, vigyétek el a lagziba a Házassági Kalauzt, és kérjétek meg a vendégeket, hogy írják bele ők is a sztorijaikat, ötleteiket, tanácsaikat.

Fontos, hogy legyen egy személy, akire rábízzátok a feladatot, aki nyomon követi a könyvecskét, lelkesíti a vendégeket, hogy írjanak, és nem hagyja elveszni, félre tenni a könyvet.

Vidám alkotást, vicces ötleteket kívánok Nektek!

Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz csillámporos, csajos cuccokat. Legyen az ajándékod vidám, ötletes, és egyedi, csak az ünnepeltnek szóló!
A lánybúcsú akkor igazán emlékezetes, ha tele van bolondozással, izgalmas, színes ajándékokkal, és persze sok sok baráttal.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.