Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Az élet napos oldala - Házassági Kalauz

Készítsetek a menyasszony számára közösen házassági kalauzt. Írjatok bele minél több humoros, vagy komoly jótanácsot.
Tetszik? Oszd meg!

Írhattok a házassági kalauzba mindenféle sztorikat, aminek tanúsága van, és megfontolandó gondolatokat az ifjú pár részére. Kerülhetnek bele nagy bölcsességek, saját élmények, bármi, amiből az ifjú pár “okulhat”.

házassági kalauz

A leánybúcsúra készített ajándék ezzel még nem készült el. A jóbarátok tanácsai már bele kerültek, de hol van még a násznép, anya, apa, nagynénik, nagybácsik, testvérek, unokatestvérek hozzászólása, véleménye, jótanácsai.

Miután a buli résztvevői bele jegyezték a kalauzba a saját tanácsaikat, vigyétek el a lagziba a Házassági Kalauzt, és kérjétek meg a vendégeket, hogy írják bele ők is a sztorijaikat, ötleteiket, tanácsaikat.

Fontos, hogy legyen egy személy, akire rábízzátok a feladatot, aki nyomon követi a könyvecskét, lelkesíti a vendégeket, hogy írjanak, és nem hagyja elveszni, félre tenni a könyvet.

Vidám alkotást, vicces ötleteket kívánok Nektek!

Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.
Lepd meg apró, emlékezetes, saját készítésű ajándékkal a barátnődet, munkatársadat, vagy éppen családtagodat a nagy nap előtt.
A házasságkötés előkészületei megviselik mindenki idegeit, és ez alól bizony a menyasszony sem kivétel. Sőt. A lánybúcsú egy szabadnap.
Ha lánybúcsúztató buliba készülsz, akkor vigyél magaddal finom, és alkalomhoz illő csajos cuccokat, például felöltöztetett muffinokat.