Ajándékcsomag leánybúcsúra

A házasságkötés előkészületei megviselik mindenki idegeit, és ez alól bizony a menyasszony sem kivétel. Sőt. A lánybúcsú egy szabadnap.
Tetszik? Oszd meg!

lánybúcsú ajándékötlet

Az esküvőre felkészülés szinte soha nem jár konfliktusok nélkül. Meg merem kockáztatni, sokan jutnak el időnként arra a pontra, ahol megkérdőjelezik. Van ennek értelme? Felmerül, hogy talán Vegas nem is olyan rossz ötlet.

De hát akkor a rokonok, a barátok kimaradnak a nagy eseményből, így a nő tovább teszi a dolgát. Na ebből a feladat sokaságból szabadít ki kicsit a leánybúcsú. Ne hagyjátok ki. Megéri!

Ha pedig leánybúcsú, akkor kell egy ütős, vidám, stílusos ajándék.

Itt van egy aranyos ötlet. Vegyél egy jó minőségű, és finom bort, vagy amit a barátnőd kedvel. Vegyél hozzá egy kalapácsot. Díszítsd ki a férfias darabot úgy, hogy az igazán ünnepi, és vidám külsőt kapjon. Befestheted a nyelét rózsaszín csillámos festékkel, körömlakkal, vagy ragaszthatsz rá boát. Köss rá színes szalagokat, majd rögzítsd az ital nyakához.

Vegyél egy ajándék címkét, vagy készítsd el magad, és írd fel rá az instrukciót:

“Tarts egy kis szünetet a kemény munka után, és üsd ki magad!”

Nem feltétlen az eszmélet vesztés a lényeg. De a jókedv az kötelező!


Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz csillámporos, csajos cuccokat. Legyen az ajándékod vidám, ötletes, és egyedi, csak az ünnepeltnek szóló!
A lánybúcsú akkor igazán emlékezetes, ha tele van bolondozással, izgalmas, színes ajándékokkal, és persze sok sok baráttal.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.