Ajándékcsomag lánybúcsúra

Ajándékozz csillámporos, csajos cuccokat. Legyen az ajándékod vidám, ötletes, és egyedi, csak az ünnepeltnek szóló!
Tetszik? Oszd meg!

Csillámos ajándékok

Lánybúcsúra készülsz? Vagány játékokkal, bulival készültök a menyasszony utolsó single party esjére? Bár ne essetek túlzásokba, de azért adjátok meg a módját, és bulizzatok csajosan, rózsaszínben, csillámporosan. Készítsd el ehhez a meglepetésedet, ajándékozz minden darabnak vidám külsőt. Egy egyszerű pohár, egy üveg ital is lehet különleges, ha a kell formát készíted el neki.

Pakold a kosaradba mindazt, amit a buli estéjére szánsz akár ajándékba, akár azonnali fogyasztásra. Vásárolj hozzá egy helyes ajándék dobozt, színes töltő anyagot, papír csíkokat, festett raffiát, egy nagy adag csillámport, ragasztható strasszokat, és kenhető ragasztót.

Az ajándékaidat, egy doboz bonbont, egy üveg piát, vagy külön, a menyasszony számára vásárolt pezsgős poharat, ezt azt kend be ragasztóval, és alaposan forgasd, szórd be csillámporral. Hagyd szabadon a címkék helyét. Ezeket keretezd a ragasztható strasszokkal, és készíts egyedi címkét, vagy emeld ki ezzel az ajándék saját márkáját.

Béleld ki az ajándékdobozt a színes töltőanyaggal, helyezd el benne ízlésesen az ajándékaidat, és már csomagolhatod is.

Jó szórakozást, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Lánybúcsú

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Lánybúcsú

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz csillámporos, csajos cuccokat. Legyen az ajándékod vidám, ötletes, és egyedi, csak az ünnepeltnek szóló!
A lánybúcsú akkor igazán emlékezetes, ha tele van bolondozással, izgalmas, színes ajándékokkal, és persze sok sok baráttal.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.