Lánybúcsú, leánybúcsú

Egy óriási lánybúcsút tartani a lezárult szingli élet emlékére, minden leendő feleségnek épp annyira joga és valószínűleg álma is, mint a férfiaknak a legénybúcsú.

Tetszik? Oszd meg!

Tudtad, hogy először a spártai katonák szerveztek legénybúcsút a vőlegénynek az esküvő előtti éjszakán? Búcsút vettek felhőtlen, szabad életüktől, és a ... tovább

... bajtársakkal, barátokkal reggelig mulattak. Ám minden nő tudj: „Lehet, hogy a tüzet a férfiak találták fel, de arra a nők jöttek rá, hogyan kell játszani vele.”

A legénybúcsú, és lánybúcsú régi magyar hagyomány. Nagyanyáink idejében a menyasszonybúcsú napján a leendő feleséget körülvették a lány nőrokonai és barátai, és egész nap vele voltak. Ez a nap teljesen az övé volt, minden figyelem rá összpontosult. Az ünneplés este kezdődött. Elsiratták a lányságát, elbúcsúztatták a leányélettől, felkészítették a feleség feladataira. A szomorúság és az új élet iránti vágy egyaránt megjelent a közös ünneplésben. Ma már inkább a buli az, ami ezt az alkalmat fémjelzi.

A házasságkötéssel vége egy korszaknak, új szerepek várnak a lányra, amelyek sok örömet nyújtanak, és persze sok bosszúságot is hoznak majd. Ennél több indok nem is kell egy óriási bulira.
A leánybúcsút bárki megszervezheti. A menyasszony tanúja, egy közeli rokon ,kolléganő, vagy barátnő.

A leánybúcsú többnyire nem olyan vad, mint a fiúknál a legénybúcsú. A klasszikus leánybúcsút a menyasszony, vagy a szülei házában tartják, bár napjainkban egyre többször zajlik ez is egy szórakozóhelyen.

Előfordulhat, hogy a mulatság fokozására táncos fiúkat rendelnek a tréfás kedvű barátnők. Másik kedvelt szokás az egyenpóló készítése egyedi felirattal, melyet a buli alatt viselnek a lányok. Ez igazán jó ötlet, mert marad mindenkinek.

A modern lánybúcsún többnyire csak a leendő feleség barátnői vannak jelen, de ne feledkezzünk meg a leendő sógornőről sem, ha van ilyen.

Ajándék ötleteink

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok

Ajándékozz csillámporos, csajos cuccokat. Legyen az ajándékod vidám, ötletes, és egyedi, csak az ünnepeltnek szóló!
A lánybúcsú akkor igazán emlékezetes, ha tele van bolondozással, izgalmas, színes ajándékokkal, és persze sok sok baráttal.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.
Lepd meg apró, emlékezetes, saját készítésű ajándékkal a barátnődet, munkatársadat, vagy éppen családtagodat a nagy nap előtt.
A házasságkötés előkészületei megviselik mindenki idegeit, és ez alól bizony a menyasszony sem kivétel. Sőt. A lánybúcsú egy szabadnap.
Ha lánybúcsúztató buliba készülsz, akkor vigyél magaddal finom, és alkalomhoz illő csajos cuccokat, például felöltöztetett muffinokat.
Készíts ajándékcsomagot a menyasszony részére a kedvenc színéből készített háztartási eszközökből.
A póló párok azonnal jelzik a környezet felé, hogy két személy összetartozik, ha tetszik, ha nem. Ifjú házasoknak jó kis bemelegítő.
A leánybúcsún ugyan az ajándékok nagy része vicces, mégis, sokszor közvetetten a házas élet egyes fontos területére hívják fel a figyelmet.
Ajándékozd meg barátnődet a leánybúcsúján egy halom csokoládéval, amelyek mindegyike egy egy kedves, vicces tanácsot rejt.
Egy apró ötlet, amellyel megörvendeztetheted a nőket magad körül. Ennek a meglepetésnek biztos sikere lesz!
A harisnyakötő elengedhetetlen a menyasszonyi öltözethez. Lepd meg a barátnődet egy érdekes, kék mintás, bővített kiadással.
Az ifjú ara hátrahagyja a szingli életet, a felelőtlen bulizás időszakát. Belép egy jó értelemben vett kötelességekkel, kompromisszumokkal teli életbe.
Az ifjú asszonyka jelölteket segíthetjük lánybúcsújuk alkalmával némi hasznos kezdőcsomaggal. Ügyeljünk arra, hogy a tartalma legyen vicces, kedves, de ne sértő.
Lepd meg barátnődet a leánybúcsúja alkalmával saját készítésű szakácskönyvvel. Legyen benne minden, amire szüksége lehet:D
A virágcsokor egy fantasztikus ajándék. Mindenre lehetőséget ad. Kifejezhetsz vele érzelmeket, mókázhatsz vele, vagy üzenhetsz bármit.
A leánybúcsúk, legény búcsúk a vicces ajándékokról, a buliról, a jókedvű szórakozásról szólnak. Bármilyen ajándék tökéletes lehet, ami megfelel ezen kritériumoknak.
Készítsetek a menyasszony számára közösen házassági kalauzt. Írjatok bele minél több humoros, vagy komoly jótanácsot.
Az emlékektől válnak felejthetetlenné a fiatal korunk bulijai. Vigyünk minél több emlékezetes eseményt a leánybúcsúba, játékokat, közös élményeket.
A szerelemben az a csodálatos, hogy a szerelmespárnak nincs szüksége másra, csupán egymásra. A szerelem korongok ezeket a pillanatokat tehetik még színesebbé.
Mi az, amit szeretsz a párodban? Mit mondanál el neki? Írj egy listát, és készítsd el a saját kártya könyvedet Valentin napra.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!