Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Lánybúcsú, leánybúcsú

Egy óriási lánybúcsút tartani a lezárult szingli élet emlékére, minden leendő feleségnek épp annyira joga és valószínűleg álma is, mint a férfiaknak a legénybúcsú.

Tetszik? Oszd meg!

Tudtad, hogy először a spártai katonák szerveztek legénybúcsút a vőlegénynek az esküvő előtti éjszakán? Búcsút vettek felhőtlen, szabad életüktől, és a ... tovább

... bajtársakkal, barátokkal reggelig mulattak. Ám minden nő tudj: „Lehet, hogy a tüzet a férfiak találták fel, de arra a nők jöttek rá, hogyan kell játszani vele.”

A legénybúcsú, és lánybúcsú régi magyar hagyomány. Nagyanyáink idejében a menyasszonybúcsú napján a leendő feleséget körülvették a lány nőrokonai és barátai, és egész nap vele voltak. Ez a nap teljesen az övé volt, minden figyelem rá összpontosult. Az ünneplés este kezdődött. Elsiratták a lányságát, elbúcsúztatták a leányélettől, felkészítették a feleség feladataira. A szomorúság és az új élet iránti vágy egyaránt megjelent a közös ünneplésben. Ma már inkább a buli az, ami ezt az alkalmat fémjelzi.

A házasságkötéssel vége egy korszaknak, új szerepek várnak a lányra, amelyek sok örömet nyújtanak, és persze sok bosszúságot is hoznak majd. Ennél több indok nem is kell egy óriási bulira.
A leánybúcsút bárki megszervezheti. A menyasszony tanúja, egy közeli rokon ,kolléganő, vagy barátnő.

A leánybúcsú többnyire nem olyan vad, mint a fiúknál a legénybúcsú. A klasszikus leánybúcsút a menyasszony, vagy a szülei házában tartják, bár napjainkban egyre többször zajlik ez is egy szórakozóhelyen.

Előfordulhat, hogy a mulatság fokozására táncos fiúkat rendelnek a tréfás kedvű barátnők. Másik kedvelt szokás az egyenpóló készítése egyedi felirattal, melyet a buli alatt viselnek a lányok. Ez igazán jó ötlet, mert marad mindenkinek.

A modern lánybúcsún többnyire csak a leendő feleség barátnői vannak jelen, de ne feledkezzünk meg a leendő sógornőről sem, ha van ilyen.

Ajándék ötleteink

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok

A játékok, az önfeledt kikapcsolódás mellett a lánybúcsú másik fontos sajátja az összetartozás érzése, és valamiért a sok sok rózsaszín.
Készíts csajos, kicsit züllött kinézetű tortát a lánybúcsúra, és lepd meg vele a házasságkötésre készülő barátnődet, rokonodat.
A legény, és lánybúcsúk többnyire a vicces ajándékokról szólnak. Ilyenkor a fantázia sokat segít. Mivel lephetnéd meg a házasságra készülő nőt.
Lepd meg a menyasszonyt a lánybúcsúja alkalmával finom italokkal, amelyeket különleges csomagolásban nyújtasz át.
A lánybúcsú ajándékokban az a legjobb, ha el lehet tenni emlékbe, és mindig örömet okoznak, ha ránézünk.
Lepd meg a barátnőidet a lánybúcsú alkalmából kis emlékekkel, amit viselhetnek a buli napján, és megőrizhetik emlékként.
Lepd meg apró, emlékezetes, saját készítésű ajándékkal a barátnődet, munkatársadat, vagy éppen családtagodat a nagy nap előtt.
A házasságkötés előkészületei megviselik mindenki idegeit, és ez alól bizony a menyasszony sem kivétel. Sőt. A lánybúcsú egy szabadnap.
Ha lánybúcsúztató buliba készülsz, akkor vigyél magaddal finom, és alkalomhoz illő csajos cuccokat, például felöltöztetett muffinokat.
Készíts ajándékcsomagot a menyasszony részére a kedvenc színéből készített háztartási eszközökből.
A póló párok azonnal jelzik a környezet felé, hogy két személy összetartozik, ha tetszik, ha nem. Ifjú házasoknak jó kis bemelegítő.
A leánybúcsún ugyan az ajándékok nagy része vicces, mégis, sokszor közvetetten a házas élet egyes fontos területére hívják fel a figyelmet.
Ajándékozd meg barátnődet a leánybúcsúján egy halom csokoládéval, amelyek mindegyike egy egy kedves, vicces tanácsot rejt.
Egy apró ötlet, amellyel megörvendeztetheted a nőket magad körül. Ennek a meglepetésnek biztos sikere lesz!
A harisnyakötő elengedhetetlen a menyasszonyi öltözethez. Lepd meg a barátnődet egy érdekes, kék mintás, bővített kiadással.
Az ifjú ara hátrahagyja a szingli életet, a felelőtlen bulizás időszakát. Belép egy jó értelemben vett kötelességekkel, kompromisszumokkal teli életbe.
Az ifjú asszonyka jelölteket segíthetjük lánybúcsújuk alkalmával némi hasznos kezdőcsomaggal. Ügyeljünk arra, hogy a tartalma legyen vicces, kedves, de ne sértő.
Lepd meg barátnődet a leánybúcsúja alkalmával saját készítésű szakácskönyvvel. Legyen benne minden, amire szüksége lehet:D
A virágcsokor egy fantasztikus ajándék. Mindenre lehetőséget ad. Kifejezhetsz vele érzelmeket, mókázhatsz vele, vagy üzenhetsz bármit.
A leánybúcsúk, legény búcsúk a vicces ajándékokról, a buliról, a jókedvű szórakozásról szólnak. Bármilyen ajándék tökéletes lehet, ami megfelel ezen kritériumoknak.
Készítsetek a menyasszony számára közösen házassági kalauzt. Írjatok bele minél több humoros, vagy komoly jótanácsot.
Az emlékektől válnak felejthetetlenné a fiatal korunk bulijai. Vigyünk minél több emlékezetes eseményt a leánybúcsúba, játékokat, közös élményeket.
A szerelemben az a csodálatos, hogy a szerelmespárnak nincs szüksége másra, csupán egymásra. A szerelem korongok ezeket a pillanatokat tehetik még színesebbé.
Mi az, amit szeretsz a párodban? Mit mondanál el neki? Írj egy listát, és készítsd el a saját kártya könyvedet Valentin napra.

© 2007-2017 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!