Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Tejfogtartó üveg

Készíts keresztelőre kis tejfogtartó üveget, vagy dobozkát, és ajándékozd meg ezzel a babát. Örök emlék lesz.
Tetszik? Oszd meg!

süthető gyurma ajándék

Ez a helyes kis tündérház üveg csak ötletadó, mert a süthető gyurma nagyon sok lehetőséget ad nekünk. Könnyű vele dolgozni, és csak a fantáziánkon múlik, milyen díszítést adunk a kis üvegnek, vagy dobozkának, amit aztán ajándékba adunk. Persze a figurák, és a jelenetek, amiket elkészítünk függjenek attól, milyen nemű a kisgyerek, és hogy milyen alkalomra, vagy minek a tárolására szánjuk az ajándékot.

Fontos: A rétegeket külön készítsd el, és azután dolgozd rá az alsóbb felületekre. (Én a manikűr készletet szoktam használni, mert abban a pici eszközökkel könnyű dolgozni. A süti kinyomó formák is segíthetnek az ablak, vagy egyéb nagyobb felületek kivágásában)

A gyurmát 110-130 fokon lehet sütni. Ez még az üvegnek se árt. Kb 30 percet írnak a neten egy ilyen vastagságú anyagra, de én nem sütném 15 percnél tovább, és így is 10 perc után figyeljük, nehogy elégjen.

Ha mégis ezt a kis üveget szeretnénk elkészíteni, akkor mutatok néhány képet az elkészítés lépéseiről:

süthető gyurma üvegre

üvegdíszítés

ajándék üveg

süthető gyurma forma

gyurmatechnika

keresztelő ajándék

ajándék készítés

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Keresztelő ajándékok

Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...

Keresztelő ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A keresztelő csodálatos esemény egy kisbaba életében. Amikor egy felsőbb hatalom figyelmébe ajánljuk, és ezzel a közösség tagjává avatjuk őt.
A fontos alkalmakról mindannyian szeretünk megőrizni apró emlékeket, az eseményre utaló tárgyakat. Egy kisgyereknek pedig később ezek különös értéket jelenthetnek.
Ahogy egy múzeumban, egy kiállításon, vagy éppen egyéb esemény helyszínén vendégkönyvet adnak a kezedbe, elkészítheted a saját ünnepetek vendégkönyvét is ajándékba.
Készíts az apróságnak Keresztelőjére maradandó ajándékot, amely megőrzi a picinek a baba kor emlékét.
A baba érkezésére, illetve keresztelőjére az emlék ajándékok mellett a másik gyakori ajándék a mindennapi használati tárgyak ajándékozása.
Tündéri, és emlékezetes ajándékötlet keresztelőre a babának egy általad festett családfa, amelyen megismerkedhet a családja eredetével.
A Keresztelő egy emlékezetes nap a kisbaba életében. Szeretnénk olyan ajándékkal meglepni, amely állandó, és vele marad.
A decoupage, vagyis szalvéta technika egy nagyon hálás kézműves technika. Olyan alkotásokat hozhatsz vele létre, amivel magadat is megleped.
Készíts sok apró darabból álló süti tortát, és lepd meg vele az ünnepre készülő családot. A muffinok kifejezetten jó alapanyagok a több darabból álló torta elkészítéséhez.