Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Tejfoggyűjtő üvegcse

Apró, de annál fontosabb kis ajándék a tejfoggyűjtő üvegcse, dobozka. Lepd meg a kisbabát keresztelője alkalmából saját készítésű foggyűjtő üvegcsével.
Tetszik? Oszd meg!

tejfog gyűjtő üveg készítés

Lehet ez egy apró kiegészítő ajándék, amelyhez az üveget megveszed a hobbi boltban, és egy kis szalaggal, felirattal díszíted. De készíthetsz belőle kis ezüst nyakláncon függő medált is. Ebben az esetben az üvegcse nyakára hajlítsd drótot, amivel a nyakláncra rögzíted, és díszítsd ízlésed szerint. Rakhatsz az üvegcse mellé kis charmokat, szalagot, vagy az üvegcse tetejét díszítheted gyöngyökkel.  

Nagyon édes ajándék ötlet az is, ha az üvegcsébe annyi kristálygyöngyöt raksz, ahány fogacska ki fog hullani /20 db/. Egy kis ezüst láncot is mellékelsz, amelyre az üvegcséből idővel kikerülő kristályok kerülnek, miközben az üvegcse lassan megtelik a fogacskákal.

Gondolkodj, engedd szabadjára a fantáziádat, és alkosd meg a saját ajándék tejfog gyűjtő üvegcsédet.

tejfog tartó ajándékba

foggyűjtő ajándék

Jó munkát, vidám ötletelést!
Tetszik? Oszd meg!

Keresztelő ajándékok

Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...

Keresztelő ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A keresztelő csodálatos esemény egy kisbaba életében. Amikor egy felsőbb hatalom figyelmébe ajánljuk, és ezzel a közösség tagjává avatjuk őt.
A fontos alkalmakról mindannyian szeretünk megőrizni apró emlékeket, az eseményre utaló tárgyakat. Egy kisgyereknek pedig később ezek különös értéket jelenthetnek.
Ahogy egy múzeumban, egy kiállításon, vagy éppen egyéb esemény helyszínén vendégkönyvet adnak a kezedbe, elkészítheted a saját ünnepetek vendégkönyvét is ajándékba.
Készíts az apróságnak Keresztelőjére maradandó ajándékot, amely megőrzi a picinek a baba kor emlékét.
A baba érkezésére, illetve keresztelőjére az emlék ajándékok mellett a másik gyakori ajándék a mindennapi használati tárgyak ajándékozása.
Tündéri, és emlékezetes ajándékötlet keresztelőre a babának egy általad festett családfa, amelyen megismerkedhet a családja eredetével.
A Keresztelő egy emlékezetes nap a kisbaba életében. Szeretnénk olyan ajándékkal meglepni, amely állandó, és vele marad.
A decoupage, vagyis szalvéta technika egy nagyon hálás kézműves technika. Olyan alkotásokat hozhatsz vele létre, amivel magadat is megleped.
Készíts sok apró darabból álló süti tortát, és lepd meg vele az ünnepre készülő családot. A muffinok kifejezetten jó alapanyagok a több darabból álló torta elkészítéséhez.