Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Pelenka torta

Készíts pelenka tortát keresztelőre, vagy újszülöttek köszöntésére ajándékba. Ez egyben praktikus, és szép ajándék ötlet.
Tetszik? Oszd meg!

pelenka torta

A torta alap elkészítéséhez szükséged lesz papírtörlő, vagy WC papír gurigákra, és karton lapokra. Ragasztó pisztollyal stabilan össze tudod ragasztani a részeket.

Szerezd be a pelenkát, vegyél színes szalagokat. Ha lánykának készíted, akkor használj szép, lányos színeket, ha fiúnak, akkor lehet kék, barna, zöld. Vegyél mintás szalagokat is, mert ezek feldobják az összhatást. Vedd meg a játékokat, amelyeket az ajándékcsomagba szánsz.

Első lépésként mérd le a pelenka szélességét, és ennek megfelelően vágd méretre a papírtörlő gurigákat egy szikével. 

pelenka torta készítés

Második lépésként vágd ki a karton lapokat. Három lapot használj, amelyek más más méretűek. A méret attól függ, mennyi pelenkát szeretnél elhelyezni rajtuk.

Ragaszd össze a torta alapot úgy, hogy a gurigák stabilan megtámasszák a kartonlapokat. Ha a lapokat három három gurigával támasztod alá, egymástól egyenlő távolságba, akkor biztosan stabil szerkezetet kapsz. A legfelső lap közepére is ragassz egy gurigát, mert ez fogja tartani a felső szintre rakott pelenkákat.

baba ajándék

Csavard fel egyenként a pelenkákat, és rögzítsd a darabokat egy vékony szalaggal, vagy zsinórral.

Ha ezzel elkészültél, akkor elkezdheted feltölteni az egyes szinteket. Kezd alulról. Így egyszerűbb dolgod lesz, mert a második, és harmadik szint már tartja a felette levőket. Fontos, hogy minden kört rögzíts szalaggal, vagy zsinórral, hogy ne csússzon szét a munkád.

babaváró ajándék

Ha elkészítetted a pelenkákból a tortát, akkor kezdődhet a díszítés. Minden szintet köss át szép, színes, vastag szalagokkal. Az apróbb ajándékokat, masnikat, virágokat rögzítheted ragasztóval a szalagokhoz, vagy rákötözheted néhány pelenkára újabb szalagokkal. A tetejére rakd a nagyobb darabokat, amiket a torta felső részének közepére ragasztott gurigához tudsz rögzíteni. Ez el is fedi, és stabil rögzítési pont is.

keresztelő ajándék

lányos babaajándék

fiús babaajándék

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Keresztelő ajándékok

Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...

Keresztelő ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A keresztelő csodálatos esemény egy kisbaba életében. Amikor egy felsőbb hatalom figyelmébe ajánljuk, és ezzel a közösség tagjává avatjuk őt.
A fontos alkalmakról mindannyian szeretünk megőrizni apró emlékeket, az eseményre utaló tárgyakat. Egy kisgyereknek pedig később ezek különös értéket jelenthetnek.
Ahogy egy múzeumban, egy kiállításon, vagy éppen egyéb esemény helyszínén vendégkönyvet adnak a kezedbe, elkészítheted a saját ünnepetek vendégkönyvét is ajándékba.
Készíts az apróságnak Keresztelőjére maradandó ajándékot, amely megőrzi a picinek a baba kor emlékét.
A baba érkezésére, illetve keresztelőjére az emlék ajándékok mellett a másik gyakori ajándék a mindennapi használati tárgyak ajándékozása.
Tündéri, és emlékezetes ajándékötlet keresztelőre a babának egy általad festett családfa, amelyen megismerkedhet a családja eredetével.
A Keresztelő egy emlékezetes nap a kisbaba életében. Szeretnénk olyan ajándékkal meglepni, amely állandó, és vele marad.
A decoupage, vagyis szalvéta technika egy nagyon hálás kézműves technika. Olyan alkotásokat hozhatsz vele létre, amivel magadat is megleped.
Készíts sok apró darabból álló süti tortát, és lepd meg vele az ünnepre készülő családot. A muffinok kifejezetten jó alapanyagok a több darabból álló torta elkészítéséhez.