Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Keresztelőre muffin torta

Készíts sok apró darabból álló süti tortát, és lepd meg vele az ünnepre készülő családot. A muffinok kifejezetten jó alapanyagok a több darabból álló torta elkészítéséhez.
Tetszik? Oszd meg!

kereszetelőre muffin torta

A muffinokat rengeteg módon el lehet készíteni. Megtöltheted, vagy a kevert tészta alapba mindenféle finomságot tehetsz. Lehet csokis, színes cukorkás, vagy éppen gyümölcsös. Ehhez olyan díszítő krémet készíthetsz, amely illik az elkészített muffinok ízesítéséhez.

Az elkészült muffinokat helyezd el kereszt formába, és csak ezután láss hozzá a díszítéshez. Krém kinyomóval halmozz krémet a muffinokra úgy, hogy a végeredmény egységessé varázsolja a művedet. Ezt megteheted úgy, hogy az egész felületet egyszerre díszíted, de külön - külön is krémezheted a darabokat, amelyek összeérve mégis egységet formát képeznek. A krém díszítés után szórd meg a torta tetejét gyümölccsel, vagy színes cukorkákkal, esetleg csoki reszelékkel, cukor gyöngyökkel. Tedd az alkalomhoz illővé a megjelenését. Végül még egy kis csoki, vagy cukor táblácskára írott felirattal is díszítheted.

Használhatsz színes marcipán mázt is a torta dekoráláshoz, ezzel is nagyon szép végeredményt érhetsz el.

A muffinokat a saját recepted alapján készítsd el, ha van kipróbált ízesítésed. Ha nincs, akkor nézz körül a mindmegette.hu oldalon, mert ott rengeteg alap receptet találsz.

kereszt alakú torta

marcipános muffin torta

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Keresztelő ajándékok

Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...

Keresztelő ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A keresztelő csodálatos esemény egy kisbaba életében. Amikor egy felsőbb hatalom figyelmébe ajánljuk, és ezzel a közösség tagjává avatjuk őt.
A fontos alkalmakról mindannyian szeretünk megőrizni apró emlékeket, az eseményre utaló tárgyakat. Egy kisgyereknek pedig később ezek különös értéket jelenthetnek.
Ahogy egy múzeumban, egy kiállításon, vagy éppen egyéb esemény helyszínén vendégkönyvet adnak a kezedbe, elkészítheted a saját ünnepetek vendégkönyvét is ajándékba.
Készíts az apróságnak Keresztelőjére maradandó ajándékot, amely megőrzi a picinek a baba kor emlékét.
A baba érkezésére, illetve keresztelőjére az emlék ajándékok mellett a másik gyakori ajándék a mindennapi használati tárgyak ajándékozása.
Tündéri, és emlékezetes ajándékötlet keresztelőre a babának egy általad festett családfa, amelyen megismerkedhet a családja eredetével.
A Keresztelő egy emlékezetes nap a kisbaba életében. Szeretnénk olyan ajándékkal meglepni, amely állandó, és vele marad.
A decoupage, vagyis szalvéta technika egy nagyon hálás kézműves technika. Olyan alkotásokat hozhatsz vele létre, amivel magadat is megleped.
Készíts sok apró darabból álló süti tortát, és lepd meg vele az ünnepre készülő családot. A muffinok kifejezetten jó alapanyagok a több darabból álló torta elkészítéséhez.