Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Keresztelő kalapka kis hölgyeknek

Készíts csipke kendőből keresztelő ajándékot. Néhány öltéssel tündéri kalapot készíthetsz a keresztelőre készülő kislánykának.
Tetszik? Oszd meg!

keresztelő kalap

Mi kell hozzá: Egy csipke kendő, vagy nagyobb csipke zsebkendő, fehér szatén szalag, tő, cérna, varrógép.

Terítsd ki a kendőt, és vasald a lehető legsimábbra. Ha túl lágy az anyaga, akkor használj háztartási keményítőt, ingnyak keményítőt, hogy szép tartása legyen.

keresztelő sapka

Hajtsd be a két oldalát a kendőnek. Az elejét kicsit nagyobb hajtással, a hátsó részét kisebben. Varrd le az elejét a csipkeszegély mentén.

ajándék keresztelőre

A hátsó felhajtott részt összeöltve az alsó anyaggal oda vissza öltésekkel a csipkeszegély mentén ráncold be, majd kösd el.

keresztelő ajándék

ajándék kendő

keresztelőre ajándék sapka

Végül öltsd fel a két oldalára a szatén szalagokat. Kis virággal díszítheted. Így még egyedibb, és alkalmibb lesz, és a varrást is el tudod fedni a díszekkel.

csipke sapka keresztelőre

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Keresztelő ajándékok

Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...

Keresztelő ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A keresztelő csodálatos esemény egy kisbaba életében. Amikor egy felsőbb hatalom figyelmébe ajánljuk, és ezzel a közösség tagjává avatjuk őt.
A fontos alkalmakról mindannyian szeretünk megőrizni apró emlékeket, az eseményre utaló tárgyakat. Egy kisgyereknek pedig később ezek különös értéket jelenthetnek.
Ahogy egy múzeumban, egy kiállításon, vagy éppen egyéb esemény helyszínén vendégkönyvet adnak a kezedbe, elkészítheted a saját ünnepetek vendégkönyvét is ajándékba.
Készíts az apróságnak Keresztelőjére maradandó ajándékot, amely megőrzi a picinek a baba kor emlékét.
A baba érkezésére, illetve keresztelőjére az emlék ajándékok mellett a másik gyakori ajándék a mindennapi használati tárgyak ajándékozása.
Tündéri, és emlékezetes ajándékötlet keresztelőre a babának egy általad festett családfa, amelyen megismerkedhet a családja eredetével.
A Keresztelő egy emlékezetes nap a kisbaba életében. Szeretnénk olyan ajándékkal meglepni, amely állandó, és vele marad.
A decoupage, vagyis szalvéta technika egy nagyon hálás kézműves technika. Olyan alkotásokat hozhatsz vele létre, amivel magadat is megleped.
Készíts sok apró darabból álló süti tortát, és lepd meg vele az ünnepre készülő családot. A muffinok kifejezetten jó alapanyagok a több darabból álló torta elkészítéséhez.