Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Keresztelő ajándékcsomag

Készítsünk ajándék kosarat a keresztelőre készülő babának. Lepjük meg olyan apróságokkal, amely emlékezteti majd erre a napra.
Tetszik? Oszd meg!

keresztelő ajándékcsomag

A kis ajándék csomagban sok apróságnak van helye. Mire is gondolok?

Tegyünk a kosárba egy pihe puha alvóállatkát, egy gyermek bibliát. Készítsünk egy személyre szóló üdvözlőlapot, amelyre ráírjuk a gondolatainkat, üzeneteinket a gyermek számára. Kerülhet a csomagba egy kis foggyűjtő dobozka, apró ruhácskák, baba étkészlet, evőeszköz, kis játékok. Készíthetünk baba naplót, amelybe az édesanya feljegyezheti a gyermek jelentősebb pillanatait. Ez szép emlék lesz a későbbiekben. Tehetünk a csomagba magunk készítette kis keresztet, vagy ha katolikus a baba, akkor kis rózsafüzért. 

ajándékcsomag keresztelőre

A csomagolásnál ügyeljünk arra, hogy a fehér szín domináljon, hiszen a keresztség felvételének ünnepe a tisztaság ünnepe, ezt pedig a fehér szín jelképezi leginkább.

Igyekezzünk minél több személyes tárggyal megtölteni a csomagunkat. Ettől az eszmei értéke még nagyobb lesz.

Jó munkát, gondos válogatást!

Tetszik? Oszd meg!

Keresztelő ajándékok

Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...

Keresztelő ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A keresztelő csodálatos esemény egy kisbaba életében. Amikor egy felsőbb hatalom figyelmébe ajánljuk, és ezzel a közösség tagjává avatjuk őt.
A fontos alkalmakról mindannyian szeretünk megőrizni apró emlékeket, az eseményre utaló tárgyakat. Egy kisgyereknek pedig később ezek különös értéket jelenthetnek.
Ahogy egy múzeumban, egy kiállításon, vagy éppen egyéb esemény helyszínén vendégkönyvet adnak a kezedbe, elkészítheted a saját ünnepetek vendégkönyvét is ajándékba.
Készíts az apróságnak Keresztelőjére maradandó ajándékot, amely megőrzi a picinek a baba kor emlékét.
A baba érkezésére, illetve keresztelőjére az emlék ajándékok mellett a másik gyakori ajándék a mindennapi használati tárgyak ajándékozása.
Tündéri, és emlékezetes ajándékötlet keresztelőre a babának egy általad festett családfa, amelyen megismerkedhet a családja eredetével.
A Keresztelő egy emlékezetes nap a kisbaba életében. Szeretnénk olyan ajándékkal meglepni, amely állandó, és vele marad.
A decoupage, vagyis szalvéta technika egy nagyon hálás kézműves technika. Olyan alkotásokat hozhatsz vele létre, amivel magadat is megleped.
Készíts sok apró darabból álló süti tortát, és lepd meg vele az ünnepre készülő családot. A muffinok kifejezetten jó alapanyagok a több darabból álló torta elkészítéséhez.