Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kereszt süthető gyurmából

Készíts keresztelő ajándékot süthető gyurmából. Ezzel az anyaggal könnyű dolgozni, és a kézügyességedtől függően készíthetsz belőle ajándékokat.
Tetszik? Oszd meg!

süthető gyurma kereszt

A süthető gyurmában az a jó, hogy nagyon könnyen formázható. A hobbi boltban tudsz venni sok sok színben. Lecsíped belőle a szükséges mennyiséget, és a kezed hőjétől felpuhul annyira, hogy könnyen formázható legyen.

Kenő késsel, fogpiszkálóval, és a körömvágó készlet apró eszközeivel könnyen tudsz formákat létrehozni belőle. Ha szeretnéd, akkor pedig lenyomatot is készíthetsz. Én nem sütni szoktam, hanem kifőzni. 5-10 perc főzéssel eléred azt, hogy teljesen megkeményedjen. Ezután lakkozd le a hobbi boltban kapható süthető gyurmához használható lakkal. Így visszanyeri a színét, és szép fényt kap.

Ha medált akarsz készíteni belőle, akkor főzés előtt lyukaszd ki egy fogpiszkálóval, vagy hústűvel.

Végül csomagold celofánba, köss rá tüll masnit, és kész is a saját készítésű, személyes ajándékod.

polymer kereszt

kereszt ajándékba

keresztelő ajándék

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Keresztelő ajándékok

Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...

Keresztelő ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A keresztelő csodálatos esemény egy kisbaba életében. Amikor egy felsőbb hatalom figyelmébe ajánljuk, és ezzel a közösség tagjává avatjuk őt.
A fontos alkalmakról mindannyian szeretünk megőrizni apró emlékeket, az eseményre utaló tárgyakat. Egy kisgyereknek pedig később ezek különös értéket jelenthetnek.
Ahogy egy múzeumban, egy kiállításon, vagy éppen egyéb esemény helyszínén vendégkönyvet adnak a kezedbe, elkészítheted a saját ünnepetek vendégkönyvét is ajándékba.
Készíts az apróságnak Keresztelőjére maradandó ajándékot, amely megőrzi a picinek a baba kor emlékét.
A baba érkezésére, illetve keresztelőjére az emlék ajándékok mellett a másik gyakori ajándék a mindennapi használati tárgyak ajándékozása.
Tündéri, és emlékezetes ajándékötlet keresztelőre a babának egy általad festett családfa, amelyen megismerkedhet a családja eredetével.
A Keresztelő egy emlékezetes nap a kisbaba életében. Szeretnénk olyan ajándékkal meglepni, amely állandó, és vele marad.
A decoupage, vagyis szalvéta technika egy nagyon hálás kézműves technika. Olyan alkotásokat hozhatsz vele létre, amivel magadat is megleped.
Készíts sok apró darabból álló süti tortát, és lepd meg vele az ünnepre készülő családot. A muffinok kifejezetten jó alapanyagok a több darabból álló torta elkészítéséhez.