Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kereszt makraméval

Ha keresztelőre készülsz, akkor lepd meg a kisbabát egy saját készítésű ajándék kereszttel.
Tetszik? Oszd meg!

kereszt makramé

kereszt készítés

Ezt a kelta keresztet egy pontos elkészítési útmutatóval ITT találtam. A képek segítségével végig tudsz haladni pontról pontra a kereszt elkészítésének lépésein, de ha többet akarsz tudni, vagy olvasni is az instrukciókat, akkor  látogass el az eredeti oldalra. Ott még néhány csomózási technikát is találsz, amivel a kereszthez kapcsolódó láncot díszítheted.

A kereszt elkészítéséhez használj kettő különböző színű makramé zsinórt. Vágj akkora darabokat a zsinórból, amivel könnyen dolgozol. Ha először dolgozol zsinórral, akkor csinálj néhány próbát, mielőtt nekiállsz a tényleges ajándéknak.

ajándék kereszt

ITT találsz egy Youtube videót egy másik kereszt csomózásról. Ez még talán szebb, mint a képeken levő, és a videóról könnyű követni, mit kell csinálni.

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Keresztelő ajándékok

Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...

Keresztelő ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A keresztelő csodálatos esemény egy kisbaba életében. Amikor egy felsőbb hatalom figyelmébe ajánljuk, és ezzel a közösség tagjává avatjuk őt.
A fontos alkalmakról mindannyian szeretünk megőrizni apró emlékeket, az eseményre utaló tárgyakat. Egy kisgyereknek pedig később ezek különös értéket jelenthetnek.
Ahogy egy múzeumban, egy kiállításon, vagy éppen egyéb esemény helyszínén vendégkönyvet adnak a kezedbe, elkészítheted a saját ünnepetek vendégkönyvét is ajándékba.
Készíts az apróságnak Keresztelőjére maradandó ajándékot, amely megőrzi a picinek a baba kor emlékét.
A baba érkezésére, illetve keresztelőjére az emlék ajándékok mellett a másik gyakori ajándék a mindennapi használati tárgyak ajándékozása.
Tündéri, és emlékezetes ajándékötlet keresztelőre a babának egy általad festett családfa, amelyen megismerkedhet a családja eredetével.
A Keresztelő egy emlékezetes nap a kisbaba életében. Szeretnénk olyan ajándékkal meglepni, amely állandó, és vele marad.
A decoupage, vagyis szalvéta technika egy nagyon hálás kézműves technika. Olyan alkotásokat hozhatsz vele létre, amivel magadat is megleped.
Készíts sok apró darabból álló süti tortát, és lepd meg vele az ünnepre készülő családot. A muffinok kifejezetten jó alapanyagok a több darabból álló torta elkészítéséhez.