Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kereszt alakú fotómontázs

A fotómontázs alkalomhoz illő képekkel, formával minden alkalomra kiváló ajándék ötlet, hiszen igazán személyes, és egyedi ajándék.
Tetszik? Oszd meg!

kereszt alakú fotomontázs

Készíts a baba keresztelőjére kereszt alakú fotómontázst, amelyen az újszülött baba, és a szülei kapják a főszerepet. Készülhet ez a kép a legkülönfélébb technikákkal.

Kivághatod a keresztet kartonból, vagy fa lemezből, amelyet aztán lefestesz, a képeket ráragasztod, majd üveg, vagy egyéb dekor festékkel díszíted.

Elkészítheted a képet digitális montázsként, digitális scrapbook elemekkel díszítve, és ezt hívatod elő, majd keretezteted.

Ügyelj arra, hogy mindig aszerint válaszd meg a ragasztót, hogy milyen anyagot használsz alapnak. A neten a hobbi boltok honlapjain sokszor találsz megfelelő információt.

Mindegy, milyen technikát használsz, a lényeg az, hogy az ajándékodat szeretettel készítsd.

Jó munkát, vidám ötletelést!

Tetszik? Oszd meg!

Keresztelő ajándékok

Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...

Keresztelő ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A keresztelő csodálatos esemény egy kisbaba életében. Amikor egy felsőbb hatalom figyelmébe ajánljuk, és ezzel a közösség tagjává avatjuk őt.
A fontos alkalmakról mindannyian szeretünk megőrizni apró emlékeket, az eseményre utaló tárgyakat. Egy kisgyereknek pedig később ezek különös értéket jelenthetnek.
Ahogy egy múzeumban, egy kiállításon, vagy éppen egyéb esemény helyszínén vendégkönyvet adnak a kezedbe, elkészítheted a saját ünnepetek vendégkönyvét is ajándékba.
Készíts az apróságnak Keresztelőjére maradandó ajándékot, amely megőrzi a picinek a baba kor emlékét.
A baba érkezésére, illetve keresztelőjére az emlék ajándékok mellett a másik gyakori ajándék a mindennapi használati tárgyak ajándékozása.
Tündéri, és emlékezetes ajándékötlet keresztelőre a babának egy általad festett családfa, amelyen megismerkedhet a családja eredetével.
A Keresztelő egy emlékezetes nap a kisbaba életében. Szeretnénk olyan ajándékkal meglepni, amely állandó, és vele marad.
A decoupage, vagyis szalvéta technika egy nagyon hálás kézműves technika. Olyan alkotásokat hozhatsz vele létre, amivel magadat is megleped.
Készíts sok apró darabból álló süti tortát, és lepd meg vele az ünnepre készülő családot. A muffinok kifejezetten jó alapanyagok a több darabból álló torta elkészítéséhez.