Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kerámia tányér keresztelő emlék

A Keresztelő egy emlékezetes nap a kisbaba életében. Szeretnénk olyan ajándékkal meglepni, amely állandó, és vele marad.
Tetszik? Oszd meg!

porcelán festés keresztelőre

Egyszerű, mégis szép ajándék ötlet egy fehér kerámia tál, vagy tányér feliratozása, amely a baba keresztelőjének időpontját, a baba nevét viseli, aztán pedig a saját fantáziádra van bízva, mi mindennel teszed egyedivé, és ünnepivé ezt az ajándékot.

Vásárolj porcelán filcet a nagy felületű fehér tányér mellé, és készítsd el az ajándék alapját. Akár egy képet, akár mintát, akár egy szép üzenetet is írhatsz rá. Ezek után kérd meg az ünnepi alkalmon jelen levőket, hogy írják alá a tányért. A kereszt szülőket kérd meg arra, hogy üzenjenek is egy egy mondatot a babának. Ezekkel a kézjegyekkel egy életre szóló emléket ajándékozol, amelyet a szülő akár felfüggeszthet a baba szobájának falára, akár eltehet a babakori emlékeket összegyűjtő kis dobozban.

keresztelőre ajándék ötlet

Fontos: A porcelán filcet művész ellátó, és hobbi boltokban lehet beszerezni. Többnyire hőkezelést igényelnek. Ez azt jelenti, hogy ha már mindenki feliratozta a tálat, tányért, akkor általában 160 fokos sütőbe kell tenni néhány percre. A vásárlás helyén érdeklődj az eladótól, hogy az adott márka mit követel. A hőkezelés után akár mosogató gépbe is teheted a tányért, akkor is megmarad a rárajzolt minta.


Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Keresztelő ajándékok

Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...

Keresztelő ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A keresztelő csodálatos esemény egy kisbaba életében. Amikor egy felsőbb hatalom figyelmébe ajánljuk, és ezzel a közösség tagjává avatjuk őt.
A fontos alkalmakról mindannyian szeretünk megőrizni apró emlékeket, az eseményre utaló tárgyakat. Egy kisgyereknek pedig később ezek különös értéket jelenthetnek.
Ahogy egy múzeumban, egy kiállításon, vagy éppen egyéb esemény helyszínén vendégkönyvet adnak a kezedbe, elkészítheted a saját ünnepetek vendégkönyvét is ajándékba.
Készíts az apróságnak Keresztelőjére maradandó ajándékot, amely megőrzi a picinek a baba kor emlékét.
A baba érkezésére, illetve keresztelőjére az emlék ajándékok mellett a másik gyakori ajándék a mindennapi használati tárgyak ajándékozása.
Tündéri, és emlékezetes ajándékötlet keresztelőre a babának egy általad festett családfa, amelyen megismerkedhet a családja eredetével.
A Keresztelő egy emlékezetes nap a kisbaba életében. Szeretnénk olyan ajándékkal meglepni, amely állandó, és vele marad.
A decoupage, vagyis szalvéta technika egy nagyon hálás kézműves technika. Olyan alkotásokat hozhatsz vele létre, amivel magadat is megleped.
Készíts sok apró darabból álló süti tortát, és lepd meg vele az ünnepre készülő családot. A muffinok kifejezetten jó alapanyagok a több darabból álló torta elkészítéséhez.