Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kerámia festés keresztelőre

Tündéri egyedi ajándékok készíthetőek egyszerű fehér kerámiákból egy kis kerámia festék segítségével.
Tetszik? Oszd meg!

festett kerámia keresztelő ajándék

Vegyél egy egyszerű fehér kerámia tárgyat, amelyet ajándékozni szeretnél. Lehet ez egy kis kereszt, vagy egy tányér, esetleg egy kis tégely. A hobbi boltban tudsz venni kerámia festéket, és kerámia festő filcet is.

Ha már rendelkezésedre áll minden, akkor neki tudsz állni az ajándék készítésnek. Először mindenképpen gondold át, hogy mit szeretnél készíteni, és lehetőleg készíts egy tervet papírra. Ha ezzel elkészültél, tervezd meg a színeket. Mikor már mindent átgondoltál, utána állj neki a festésnek. Ezeknek a festékeknek többnyire elég hosszú a száradási ideje, úgyhogy figyelj arra, hogy időben elkezdd a munkát, és utána keress egy biztonságos helyet, ahol nem nyúl senki a száradó alkotáshoz.

keresztelő ajándék

festett keresztelő ajándék

kereszt keresztelő ajándék

keresztelő ajándékok

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Keresztelő ajándékok

Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...

Keresztelő ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A keresztelő csodálatos esemény egy kisbaba életében. Amikor egy felsőbb hatalom figyelmébe ajánljuk, és ezzel a közösség tagjává avatjuk őt.
A fontos alkalmakról mindannyian szeretünk megőrizni apró emlékeket, az eseményre utaló tárgyakat. Egy kisgyereknek pedig később ezek különös értéket jelenthetnek.
Ahogy egy múzeumban, egy kiállításon, vagy éppen egyéb esemény helyszínén vendégkönyvet adnak a kezedbe, elkészítheted a saját ünnepetek vendégkönyvét is ajándékba.
Készíts az apróságnak Keresztelőjére maradandó ajándékot, amely megőrzi a picinek a baba kor emlékét.
A baba érkezésére, illetve keresztelőjére az emlék ajándékok mellett a másik gyakori ajándék a mindennapi használati tárgyak ajándékozása.
Tündéri, és emlékezetes ajándékötlet keresztelőre a babának egy általad festett családfa, amelyen megismerkedhet a családja eredetével.
A Keresztelő egy emlékezetes nap a kisbaba életében. Szeretnénk olyan ajándékkal meglepni, amely állandó, és vele marad.
A decoupage, vagyis szalvéta technika egy nagyon hálás kézműves technika. Olyan alkotásokat hozhatsz vele létre, amivel magadat is megleped.
Készíts sok apró darabból álló süti tortát, és lepd meg vele az ünnepre készülő családot. A muffinok kifejezetten jó alapanyagok a több darabból álló torta elkészítéséhez.