Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Gyöngy karkötő kereszttel

Készíts ajándék karkötőt kereszt alakú charmmal keresztelőre. Ezt az ajándékot természetesen lányoknak ajánlom.
Tetszik? Oszd meg!

karkötő keresztelőre

A hobbi boltokban minden hozzávalót megtalálsz, ami a karkötő elkészítéséhez kell. Fűző szál, kapocs, akár gyöngyök is. Bár én gyöngyöt többször vettem már a bolhapiacon. Sokszor visznek ki az árusok régi, szép karkötőket, nyakláncokat, amelyeket szétszedve különleges, érdekes gyöngyökhöz juthatsz.

Használj ezüst keresztet charmként. A kis keresztet ékszerboltban tudod megvenni.

keresztelő ajándék

Ha magad készíted el az ajándékodat, akkor annak az eszmei értéke sokkal nagyobb, és jelentősebb, mint egy vásárolt tárgynak. Mind az ajándékozó, mind a megajándékozott kötődése is erősebb lesz az ajándékhoz.

Próbáld ki, érdemes!

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Keresztelő ajándékok

Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...

Keresztelő ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A keresztelő csodálatos esemény egy kisbaba életében. Amikor egy felsőbb hatalom figyelmébe ajánljuk, és ezzel a közösség tagjává avatjuk őt.
A fontos alkalmakról mindannyian szeretünk megőrizni apró emlékeket, az eseményre utaló tárgyakat. Egy kisgyereknek pedig később ezek különös értéket jelenthetnek.
Ahogy egy múzeumban, egy kiállításon, vagy éppen egyéb esemény helyszínén vendégkönyvet adnak a kezedbe, elkészítheted a saját ünnepetek vendégkönyvét is ajándékba.
Készíts az apróságnak Keresztelőjére maradandó ajándékot, amely megőrzi a picinek a baba kor emlékét.
A baba érkezésére, illetve keresztelőjére az emlék ajándékok mellett a másik gyakori ajándék a mindennapi használati tárgyak ajándékozása.
Tündéri, és emlékezetes ajándékötlet keresztelőre a babának egy általad festett családfa, amelyen megismerkedhet a családja eredetével.
A Keresztelő egy emlékezetes nap a kisbaba életében. Szeretnénk olyan ajándékkal meglepni, amely állandó, és vele marad.
A decoupage, vagyis szalvéta technika egy nagyon hálás kézműves technika. Olyan alkotásokat hozhatsz vele létre, amivel magadat is megleped.
Készíts sok apró darabból álló süti tortát, és lepd meg vele az ünnepre készülő családot. A muffinok kifejezetten jó alapanyagok a több darabból álló torta elkészítéséhez.