Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Emléktárgy és fénykép montázs keresztelőre

Nagyon jó ötletnek tartom, hogy az emlékként őrzött apró tárgyak ne a fiókokban lapuljanak, hanem készüljön belőlük ajándék montázs.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék montázs

Szedjük össze a kis emléktárgyakat, ultrahang felvételeket, az első kiscipellőt, kanalat, a pocilakó fényképeket, az újszülött képeket, néhányat az eső babaruhákból. Vegyünk egy mély képkeretet, amelybe szépen elhelyezhetjük az emlékeket. Ilyen képkeretet például az IKEA-ban is lehet kapni több méretben.

3D emlékek

Készítsd el a saját kis montázsodat, és meglátod, milyen sikere lesz. Ezek a képek minden nap emlékeztetik a szülőket, és később a gyermeket is, hogy milyen fantasztikus dolog történt velük, amikor megszületett a gyermekük. Ezzel az ajándékkal minden nap mosolyt varázsolhatsz az arcukra. A gyermeknek pedig növeled vele az önmagába vetett hitét, hiszem milyen fantasztikus érzés minden nap megélni, hogy szeretve vagyunk, fontosak vagyunk.

mély keret

Azt is megteheted, hogy a montázs alapjait készíted el, és ezt adod ajándékba. Ez olyan, mint egy 3D-s album, amelyet még nem töltöttek fel az emlékekkel. Így megadhatod a lehetőséget arra, hogy a szülők maguk válasszák ki azokat a megörökített pillanatokat, amelyeket minden nap látni szeretnének.

emlékek ajándékba

ajándékozz fényképet

Készíthetsz olyan emlék montázst is, amely egy eseményt örökít meg, például éppen a keresztelőt. Ebbe bele kerülhet a kis keresztelő ruha, kis kendő, a lelkész által ajándékozott kis emléktárgy.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Keresztelő ajándékok

Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...

Keresztelő ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A keresztelő csodálatos esemény egy kisbaba életében. Amikor egy felsőbb hatalom figyelmébe ajánljuk, és ezzel a közösség tagjává avatjuk őt.
A fontos alkalmakról mindannyian szeretünk megőrizni apró emlékeket, az eseményre utaló tárgyakat. Egy kisgyereknek pedig később ezek különös értéket jelenthetnek.
Ahogy egy múzeumban, egy kiállításon, vagy éppen egyéb esemény helyszínén vendégkönyvet adnak a kezedbe, elkészítheted a saját ünnepetek vendégkönyvét is ajándékba.
Készíts az apróságnak Keresztelőjére maradandó ajándékot, amely megőrzi a picinek a baba kor emlékét.
A baba érkezésére, illetve keresztelőjére az emlék ajándékok mellett a másik gyakori ajándék a mindennapi használati tárgyak ajándékozása.
Tündéri, és emlékezetes ajándékötlet keresztelőre a babának egy általad festett családfa, amelyen megismerkedhet a családja eredetével.
A Keresztelő egy emlékezetes nap a kisbaba életében. Szeretnénk olyan ajándékkal meglepni, amely állandó, és vele marad.
A decoupage, vagyis szalvéta technika egy nagyon hálás kézműves technika. Olyan alkotásokat hozhatsz vele létre, amivel magadat is megleped.
Készíts sok apró darabból álló süti tortát, és lepd meg vele az ünnepre készülő családot. A muffinok kifejezetten jó alapanyagok a több darabból álló torta elkészítéséhez.