Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Dísz fogas keresztelőre

Készíts keresztelőre ajándék díszfogast a baba nevével. Erre a fogasra aztán rá lehet tenni a kis keresztelő ruhát, vagy díszként a falra akasztható.
Tetszik? Oszd meg!

dísz fogas sk

Mi kell hozzá: ruhafogas, festék, mini fúró, drót, és a dróthajlításhoz eszközök.

Az alábbi képek ahhoz nyújtanak segítséget, miként tudod hajlítani a betűket. A piros nyilak mutatják az irányokat. Igyekezz minél puhább, könnyebben hajlítható drótot venni, és a hajlításokat nagyon sűrűn, és apró mozdulatokkal végezd, így biztosabb a szép munka.

dróthajlítás abc

betűk dróthajlítás

Először a fogast készítsd elő. Fúrd ki a lyukakat ott, ahova rögzíteni akarod a felirat elejét, és végét, majd fest le a kívánt színre a fogast.

fogas készítés

fogas ajándék

Úgy gondolom, hogy nem kell levágnod előre a drót hosszt, mert lehet, hogy több kell, akkor pedig már nem tudod összeforrasztani. Az elején hagyj egy kis darabot, amivel majd rögzíted a lyukba a drótot. A hajlítás után vágd le a felesleges drót darabot.

ajándék készítés

drót hajlítás ajándék

ajándék keresztelőre

A fogast díszítheted selyemvirággal, festett dátummal, amely az ünnep időpontját rögzíti, de kis süthető gyurma figurát is ragaszthatsz rá.

díszes fogas ajándékba

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Keresztelő ajándékok

Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...

Keresztelő ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A keresztelő csodálatos esemény egy kisbaba életében. Amikor egy felsőbb hatalom figyelmébe ajánljuk, és ezzel a közösség tagjává avatjuk őt.
A fontos alkalmakról mindannyian szeretünk megőrizni apró emlékeket, az eseményre utaló tárgyakat. Egy kisgyereknek pedig később ezek különös értéket jelenthetnek.
Ahogy egy múzeumban, egy kiállításon, vagy éppen egyéb esemény helyszínén vendégkönyvet adnak a kezedbe, elkészítheted a saját ünnepetek vendégkönyvét is ajándékba.
Készíts az apróságnak Keresztelőjére maradandó ajándékot, amely megőrzi a picinek a baba kor emlékét.
A baba érkezésére, illetve keresztelőjére az emlék ajándékok mellett a másik gyakori ajándék a mindennapi használati tárgyak ajándékozása.
Tündéri, és emlékezetes ajándékötlet keresztelőre a babának egy általad festett családfa, amelyen megismerkedhet a családja eredetével.
A Keresztelő egy emlékezetes nap a kisbaba életében. Szeretnénk olyan ajándékkal meglepni, amely állandó, és vele marad.
A decoupage, vagyis szalvéta technika egy nagyon hálás kézműves technika. Olyan alkotásokat hozhatsz vele létre, amivel magadat is megleped.
Készíts sok apró darabból álló süti tortát, és lepd meg vele az ünnepre készülő családot. A muffinok kifejezetten jó alapanyagok a több darabból álló torta elkészítéséhez.