Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Csodás családi fotó Keresztelőre

Készíts egyedi, és megismételhetetlen családi fotót a baba keresztelőjére, és lepd meg vele a picit, és a szüleit.
Tetszik? Oszd meg!

imádkozó család

Gyönyörű, megható képek, amelyek egy életre emlékek maradnak, ahogy a pici kezeket körbeölelik az óvó, védő, szerető szülői kezek.

Ezekért a pillanatokért érdemes élni. Akinek gyermeke van, ismeri az érzést, amikor a kisbabát először tartja a kezében az anya, az apa. Amikor arra készülünk, hogy Isten kegyelmére bízzuk őt, kérve a figyelmét, a szeretetét a baba felé. Bár az Isteni szeretet kérés nélkül is ott van. Mert ahol gyermek születik ott a élet folytatódik benne.

Készítsd el a saját fotódat a keresztelőre készülődő családról, írd a képre a dátumot, esetleg egy kedves üzenetet, vagy idézetet. Nyomtattasd ki A/3 formátumba, és kereteztesd be egy szép, különleges képkeretbe. Ez az ajándék biztosan mindenki számára értékes lesz. Nézd, még néhány ötlet:

szív kezek

családi kezek

család

Készítsd el a saját fotóidat, és küldd el nekünk az ajandekkatalogus@ajandekkatalogus.hu email címre. Mi kitesszük a facebook oldalunkra, és ide, a blog felületre is, hogy minél több látogatónk, és ajándék ötlet keresőnk találkozhasson vele.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Keresztelő ajándékok

Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...

Keresztelő ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A keresztelő csodálatos esemény egy kisbaba életében. Amikor egy felsőbb hatalom figyelmébe ajánljuk, és ezzel a közösség tagjává avatjuk őt.
A fontos alkalmakról mindannyian szeretünk megőrizni apró emlékeket, az eseményre utaló tárgyakat. Egy kisgyereknek pedig később ezek különös értéket jelenthetnek.
Ahogy egy múzeumban, egy kiállításon, vagy éppen egyéb esemény helyszínén vendégkönyvet adnak a kezedbe, elkészítheted a saját ünnepetek vendégkönyvét is ajándékba.
Készíts az apróságnak Keresztelőjére maradandó ajándékot, amely megőrzi a picinek a baba kor emlékét.
A baba érkezésére, illetve keresztelőjére az emlék ajándékok mellett a másik gyakori ajándék a mindennapi használati tárgyak ajándékozása.
Tündéri, és emlékezetes ajándékötlet keresztelőre a babának egy általad festett családfa, amelyen megismerkedhet a családja eredetével.
A Keresztelő egy emlékezetes nap a kisbaba életében. Szeretnénk olyan ajándékkal meglepni, amely állandó, és vele marad.
A decoupage, vagyis szalvéta technika egy nagyon hálás kézműves technika. Olyan alkotásokat hozhatsz vele létre, amivel magadat is megleped.
Készíts sok apró darabból álló süti tortát, és lepd meg vele az ünnepre készülő családot. A muffinok kifejezetten jó alapanyagok a több darabból álló torta elkészítéséhez.