Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Bébi ajándékcsomag

Készítsünk keresztelőre egyedi ajándékcsomagot a babának. A csomag alapját adó decoupage-olt cserép aztán később is használható tárolásra.
Tetszik? Oszd meg!

baba ajándékcsomag

A decoupage technika segítségével nagyon szép ajándéktárgyakat készíthetünk, amit aztán sokféle módon használhat a boldog tulajdonos.

A keresztelő ajándékok okozhatnak fejtörést, hiszen a babának sokszor már van elég játéka, rágókája. De a babák gyorsan nőnek, és van, amiből sosem elég. Pelenka, előke, bady, stb. Ezek kiváló ajándékok a szülők részére is. Ha mindezeket egy saját magunk által díszített alapba helyezzük, akkor az ajándékunk igazán egyedi lesz, és igazi emlék, amit még használni is lehet apróságok tárolására. Hiszen ezek minden babát körbevesznek.

Válasszuk ki a cserepet, amivel dolgozni szeretnénk. Alaposan tisztítsuk meg, majd fessük be fehér alapszínnel. Erre azért van szükség, hogy a vékony szalvéta, vagy decoupage papír mintája ne vesszen el egy sötét alapszínben.

Mielőtt felragasszuk a szalvétát, gondoljuk át a mintát. Vágjuk ki, és tervezzük meg. Ezután kenjük be a ragasztóval a cserép felületét, majd rétegenként rakjuk fel a szalvétát a cserépre, és minden réteget kenjük át ragasztóval. (Szalvétánál csak a szalvéta legfelső, mintás rétegét használjuk. A legtöbb szalvéta 3 rétegű.)

keresztelő ajándék

ajándék készítés

pöttyös cserép

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Keresztelő ajándékok

Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...

Keresztelő ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A keresztelő csodálatos esemény egy kisbaba életében. Amikor egy felsőbb hatalom figyelmébe ajánljuk, és ezzel a közösség tagjává avatjuk őt.
A fontos alkalmakról mindannyian szeretünk megőrizni apró emlékeket, az eseményre utaló tárgyakat. Egy kisgyereknek pedig később ezek különös értéket jelenthetnek.
Ahogy egy múzeumban, egy kiállításon, vagy éppen egyéb esemény helyszínén vendégkönyvet adnak a kezedbe, elkészítheted a saját ünnepetek vendégkönyvét is ajándékba.
Készíts az apróságnak Keresztelőjére maradandó ajándékot, amely megőrzi a picinek a baba kor emlékét.
A baba érkezésére, illetve keresztelőjére az emlék ajándékok mellett a másik gyakori ajándék a mindennapi használati tárgyak ajándékozása.
Tündéri, és emlékezetes ajándékötlet keresztelőre a babának egy általad festett családfa, amelyen megismerkedhet a családja eredetével.
A Keresztelő egy emlékezetes nap a kisbaba életében. Szeretnénk olyan ajándékkal meglepni, amely állandó, és vele marad.
A decoupage, vagyis szalvéta technika egy nagyon hálás kézműves technika. Olyan alkotásokat hozhatsz vele létre, amivel magadat is megleped.
Készíts sok apró darabból álló süti tortát, és lepd meg vele az ünnepre készülő családot. A muffinok kifejezetten jó alapanyagok a több darabból álló torta elkészítéséhez.