Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Baby emlékgyűjtő doboz

Az anyák szeretik összegyűjteni a babák első képeit, az első levágott hajtincset, az első rajzot, és még sok sok első dolgot.
Tetszik? Oszd meg!

emlékgyűjtő doboz

Az emlékek tárolására is igyekszünk valami szép helyet találni. Éppen ezért kiváló ajándék egy emlékgyűjtő doboz a keresztelőre, vagy a baba születésére. Ebbe aztán anya mindent belepakolhat, amit később meg szeretne mutatni a gyermekének, és amiről a család is boldogan merülhet bele az emlékekbe.

A dobozt ne vedd meg készen, mert ha te magad készíted el, akkor már ez is az emlékek sorába fog tartozni. “A doboz, amivel a nagyi, a keresztanya, a nagynéni annyit dolgozott és közben rád gondolt babám”

Az alapot természetesen nem kell magadnak elkészíteni. Ilyet vehetsz a hobbi boltokban, vagy találsz a neten különleges formákat, szép alapokat.

Alaposan tisztítsd meg a dobozt kívül, belül, majd fesd be fehér alapszínnel. Erre azért van szükség, hogy a vékony szalvéta, vagy decoupage papír mintája ne vesszen el egy sötét alapszínben.

Mielőtt felragasztod a szalvétát, gondod át a mintát. Vágj ki mindent, és helyezgesd egymásra, próbálkozz, melyik elrendezés a legszebb. Ezután kend be a decoupage ragasztóval a doboz felületét, majd rétegenként rakd fel a szalvétát a ragasztós felületre. Minden réteget kenj át ragasztóval. (Szalvétánál csak a szalvéta legfelső, mintás rétegét használjuk. A legtöbb szalvéta 3 rétegű.)

Ha megszáradt a ragasztó, akkor szalaggal, vagy egyéb apró dekorációval még különlegesebbé teheted az emlékgyűjtő dobozt.

baba emlékdoboz

keresztelő ajándék

kézműves ajándékdoboz

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Keresztelő ajándékok

Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...

Keresztelő ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A keresztelő csodálatos esemény egy kisbaba életében. Amikor egy felsőbb hatalom figyelmébe ajánljuk, és ezzel a közösség tagjává avatjuk őt.
A fontos alkalmakról mindannyian szeretünk megőrizni apró emlékeket, az eseményre utaló tárgyakat. Egy kisgyereknek pedig később ezek különös értéket jelenthetnek.
Ahogy egy múzeumban, egy kiállításon, vagy éppen egyéb esemény helyszínén vendégkönyvet adnak a kezedbe, elkészítheted a saját ünnepetek vendégkönyvét is ajándékba.
Készíts az apróságnak Keresztelőjére maradandó ajándékot, amely megőrzi a picinek a baba kor emlékét.
A baba érkezésére, illetve keresztelőjére az emlék ajándékok mellett a másik gyakori ajándék a mindennapi használati tárgyak ajándékozása.
Tündéri, és emlékezetes ajándékötlet keresztelőre a babának egy általad festett családfa, amelyen megismerkedhet a családja eredetével.
A Keresztelő egy emlékezetes nap a kisbaba életében. Szeretnénk olyan ajándékkal meglepni, amely állandó, és vele marad.
A decoupage, vagyis szalvéta technika egy nagyon hálás kézműves technika. Olyan alkotásokat hozhatsz vele létre, amivel magadat is megleped.
Készíts sok apró darabból álló süti tortát, és lepd meg vele az ünnepre készülő családot. A muffinok kifejezetten jó alapanyagok a több darabból álló torta elkészítéséhez.