Keresztelőre ajándék ötletek

100+ elem - Ajándék ötletek keresztelőre! Keresztelő ajándékok fiúnak, keresztelő ajándékok lánynak!

Tetszik? Oszd meg!

A keresztelő alkalmával megajándékozzuk a gyermeket. Ez az ajándék legyen éppolyan tiszta, és örömteli, amilyen az ünnep maga. A keresztelő, a ... tovább

... gyermek befogadása a hitközösségbe, egy rendkívül személyes, minden család számára, aki ezt az utat választja, nagy jelentőséggel bíró ünnep.

A gyermeki tisztaság adja meg a lehetőségét annak, hogy ez az ünnep a családok, a gyermek számára, akik a hitük szerint megkereszteltetik az ifjú jövevényeket, felemelő, békés pillanatokat, megnyugvást hozzon.

A saját családunk gyermekeiért vállalt felelősség, mely szerint igyekszünk őt az ősi parancsolatok szerint tisztán, egészséges értékekkel, lélekkel nevelni, új erővel tölt el bennünket a keresztség napján. Ha más család gyermekeit látjuk keresztvíz alá tartani, hisszük, hogy sokan vagyunk a világon, akik értékekkel kívánnak élni, és a gyermekeiket is így nevelni. Írhatnék az egyházak saját szertartásairól, a keresztség felvételének menetéről, de ezt meghagyom a hozzáértőbbeknek, és én igyekszem azt elmondani, amitől különösen jelentős ünneppé válik az a nap, amikor egy gyermeket a közösség tagjává fogad. A pillanatot, amikor Isten kezébe ajánljuk, és biztosítjuk arról, hogy nincs egyedül a világban. Hogy mindig van hova fordulnia, és mindig számíthat arra, hogy a szeretet legyőzi az a sok rosszat, amit felnőve a világban megtapasztal. A keresztséggel a kezébe adunk egy lehetőséget, amellyel átsegítheti magát a nehézségeken, mozgósíthatja a saját belső erőit, és legyőzheti a félelmeit. Neveljük okosan a gyermekeinket, és adjuk meg számukra a lehetőséget, hogy higgyenek abban a felsőbb hatalomban, amely jó, és jót feltételez rólunk, emberekről.

Ajándék ötleteink

Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok

A keresztelő csodálatos esemény egy kisbaba életében. Amikor egy felsőbb hatalom figyelmébe ajánljuk, és ezzel a közösség tagjává avatjuk őt.
A fontos alkalmakról mindannyian szeretünk megőrizni apró emlékeket, az eseményre utaló tárgyakat. Egy kisgyereknek pedig később ezek különös értéket jelenthetnek.
Ahogy egy múzeumban, egy kiállításon, vagy éppen egyéb esemény helyszínén vendégkönyvet adnak a kezedbe, elkészítheted a saját ünnepetek vendégkönyvét is ajándékba.
Készíts az apróságnak Keresztelőjére maradandó ajándékot, amely megőrzi a picinek a baba kor emlékét.
A baba érkezésére, illetve keresztelőjére az emlék ajándékok mellett a másik gyakori ajándék a mindennapi használati tárgyak ajándékozása.
Tündéri, és emlékezetes ajándékötlet keresztelőre a babának egy általad festett családfa, amelyen megismerkedhet a családja eredetével.
A Keresztelő egy emlékezetes nap a kisbaba életében. Szeretnénk olyan ajándékkal meglepni, amely állandó, és vele marad.
A decoupage, vagyis szalvéta technika egy nagyon hálás kézműves technika. Olyan alkotásokat hozhatsz vele létre, amivel magadat is megleped.
Készíts sok apró darabból álló süti tortát, és lepd meg vele az ünnepre készülő családot. A muffinok kifejezetten jó alapanyagok a több darabból álló torta elkészítéséhez.
Készíts egyedi, és megismételhetetlen családi fotót a baba keresztelőjére, és lepd meg vele a picit, és a szüleit.
Készíts keresztelőre kis tejfogtartó üveget, vagy dobozkát, és ajándékozd meg ezzel a babát. Örök emlék lesz.
Készíts pelenka tortát keresztelőre, vagy újszülöttek köszöntésére ajándékba. Ez egyben praktikus, és szép ajándék ötlet.
Ha keresztelőre készülsz, akkor lepd meg a kisbabát egy saját készítésű ajándék kereszttel.
Készítsünk keresztelőre egyedi ajándékcsomagot a babának. A csomag alapját adó decoupage-olt cserép aztán később is használható tárolásra.
Az anyák szeretik összegyűjteni a babák első képeit, az első levágott hajtincset, az első rajzot, és még sok sok első dolgot.
Készítsünk ajándék kosarat a keresztelőre készülő babának. Lepjük meg olyan apróságokkal, amely emlékezteti majd erre a napra.
Nagyon jó ötletnek tartom, hogy az emlékként őrzött apró tárgyak ne a fiókokban lapuljanak, hanem készüljön belőlük ajándék montázs.
A keresztelőre készített monogramos törölközőnek a jelentősége abban áll, hogy a víz, amely lemossa szennyet, újra tisztaságot ad.
Készíts keresztelő ajándékot süthető gyurmából. Ezzel az anyaggal könnyű dolgozni, és a kézügyességedtől függően készíthetsz belőle ajándékokat.
Készíts csipke kendőből keresztelő ajándékot. Néhány öltéssel tündéri kalapot készíthetsz a keresztelőre készülő kislánykának.
Tündéri egyedi ajándékok készíthetőek egyszerű fehér kerámiákból egy kis kerámia festék segítségével.
Apró, de annál fontosabb kis ajándék a tejfoggyűjtő üvegcse, dobozka. Lepd meg a kisbabát keresztelője alkalmából saját készítésű foggyűjtő üvegcsével.
Készíts keresztelőre ajándék díszfogast a baba nevével. Erre a fogasra aztán rá lehet tenni a kis keresztelő ruhát, vagy díszként a falra akasztható.
A fotómontázs alkalomhoz illő képekkel, formával minden alkalomra kiváló ajándék ötlet, hiszen igazán személyes, és egyedi ajándék.
Készíts ajándék karkötőt kereszt alakú charmmal keresztelőre. Ezt az ajándékot természetesen lányoknak ajánlom.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!