Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Pillecukor Mikulások

A pillecukor, és az eper együtt édes, és finom, ráadásul megadja azt az érzést is, hogy a sok cukor mellett mégiscsak van egy kis egészséges gyümölcs is a tálon :)
Tetszik? Oszd meg!

Pillecukor Mikulások

A kis Mikulások elkészítését akár gyerekekkel is megteheted. Jó szórakozás, és igazán kellemes ráhangolódás az ünnepekre a közös édesség készítés.

A falatkák elkészítéséhez szükséged lesz pillecukorra, eperre, sötét ételfestékre, és cukormázra.

Cukormáz:
1 db tojásfehérje
15 dkg porcukor
kevés citromlé

A felvert tojásfehérjébe fokozatosan keverd bele a porcukrot. Ízesítsd kis citromlével. Ha nagy a tojás, akkor lehet, hogy több porcukorra lesz szükséged. El kell érned, hogy elég sűrű legyen a máz a díszítéshez.

Pillecukor Mikulás készítés

A pillecukrokat vond be a cukormázzal úgy, hogy a Miku szeme, és szája helye szabadon maradjon. Kis mázat ragasztóanyagként tegyél a pillecukor tetejére is, és erre állítsd rá a megtisztított, egyenes felületűre vágott epret.

Az eper csúcsára is nyomj egy kis cukormázat.

Végül egy tű segítségével rajzold meg az ételfestékkel a Miku szemét, száját.

Ezek után már csak annyi a dolgod, hogy megvárd, míg teljesen megszárad a máz, és már tálalhatod is a kis figurákat. A gyerekek falni fogják, a felnőtteknek meg tetszeni fog.


Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi sütemények

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Karácsonyi sütemények

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A karácsonyi fehér piros mentás cukorka, vagy nyalóka pálcika egészben, vagy apró darabokra törve bármelyik sütinek ünnepi külsőt kölcsönöz.
A fehér csokoládéval készített trüffel golyócskák karácsonyi cukorka törmelékbe forgatva tökéletes ünnepi kínálók a karácsonyi vendégvárás alkalmával.
A borsmenta íze, csakúgy, mint a fahéj, és a narancs illata, egyre gyakrabban kapcsolódik a karácsonyhoz. Használd fel te is.
Készíts karácsonyi díszítésű muffinokat, cupcake-eket az ünnepekre. Lepd meg a családod, és a vendégeid igazán karácsonyi finomságokkal.
A karácsonyi édesség áradatba belefér, hogy olyan finomságot készíts, ami főként a gyerekeknek szól.
A mézeskalács emberke ma már igazi karácsonyi jelképpé nőtte ki magát. Ha gyerek van a háznál, akkor ő nem hiányozhat az édességes tálról.
A pillecukor, és az eper együtt édes, és finom, ráadásul megadja azt az érzést is, hogy a sok cukor mellett mégiscsak van egy kis egészséges gyümölcs is a tálon :)
Újabb aranyos, vidám édesség ötlet gyerekeknek a karácsonyi készülődés idejére. Ha nincs időd mézeskalácsot készíteni, csináld meg háztartási kekszből.
A gyümölcs zselét nagyon könnyű elkészíteni, és ha izgalmas formában szervírozod, igazi ünnepi desszert válhat belőle.