Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Csoki tálka tejszínhabos gyümölccsel

Lufi segítségével már készítettünk maszkot, fonal tálkát, miegymást. Most csoki tálkák formázásához használjuk fel.
Tetszik? Oszd meg!

Csoki tálka

A kis tálkákat vizibomba lufikkal tudod legkönnyebben elkészíteni.

Szükséged lesz még több tábla csokira, hulala növényi tejszínhabra, és friss gyümölcsökre.

Fújd fel a vizibombához használt apró lufikat. Töröld át a felületét olajos szalvétával. Nagyon kevés olajat használj, hogy a csoki ne peregjen le a lufiról.

Tegyél le sütőpapírt, és töröld át ezt is az olajos szalvétával.

Gőz felett olvaszd meg a csokit, majd kis tócsákat önts ki a sütőpapírra. Ezek lesznek a csokitálkák talpai. Mártsd bele a lufikat egyenként a csokiba, majd helyezd el őket a félig megdermedt alapokon.

Míg a csoki megszilárdul, tisztítsd meg a gyümölcsöket, és verd kemény habbá az előzőleg hűtőben tárolt hulalát.

Ha a csoki már teljesen megszilárdult, akkor lyukaszd ki a lufikat, és vedd ki a kész csokitálkákból, majd a helyére tölts hulala habot, és pakold meg gyümölcsökkel.

Csoki tálka készítése

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi sütemények

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....

Karácsonyi sütemények

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Aki szereti a zselés szaloncukrot, a gumicukrot, annak izgalmas lehet kipróbálni, otthon elkészíteni ez a fincsi édességet.
A habcsókot gyermekkorunkból sokan ismerjük, és még ma is lehet kapni a boltokban hasonló édességet. Dobjuk fel kicsit a klasszikus receptet.
Habár nem hazánk karácsonyi édessége a cukorpálca, de ma már minden kisgyerek ismeri a mesékből, sőt talán a Mikulás zsákjából is. Ha pedig szeretik, akkor készítsük el nekik süti formában is a helyes kis édességet.
A karácsonyi fehér piros mentás cukorka, vagy nyalóka pálcika egészben, vagy apró darabokra törve bármelyik sütinek ünnepi külsőt kölcsönöz.
A fehér csokoládéval készített trüffel golyócskák karácsonyi cukorka törmelékbe forgatva tökéletes ünnepi kínálók a karácsonyi vendégvárás alkalmával.
A borsmenta íze, csakúgy, mint a fahéj, és a narancs illata, egyre gyakrabban kapcsolódik a karácsonyhoz. Használd fel te is.
Készíts karácsonyi díszítésű muffinokat, cupcake-eket az ünnepekre. Lepd meg a családod, és a vendégeid igazán karácsonyi finomságokkal.
A karácsonyi édesség áradatba belefér, hogy olyan finomságot készíts, ami főként a gyerekeknek szól.
A mézeskalács emberke ma már igazi karácsonyi jelképpé nőtte ki magát. Ha gyerek van a háznál, akkor ő nem hiányozhat az édességes tálról.