Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Süthető gyurma figurák karácsonyra

A süthető gyurma figurák bármely ünnep kísérőivé válhatnak. Minden korosztály, és nem számára jó szórakozást, könnyed alkotást jelentenek.
Tetszik? Oszd meg!

karácsonyi ékszerek

A süthető gyurmát a hobbi boltokban, vagy az internetről tudod beszerezni. Sok sok színbe létezik. Kis darabokban árusítják. Kemény állagú, ami a kézmelegre puhul meg. Nem szárad ki, mint a gyerekek gyurmái.

Ha az apró figurák készítése közben túlságosan puha lesz, akkor tedd be kicsit a hűtőbe, és akkor könnyebben boldogulsz vele.

Én nem sütöm a gyurmát, hanem forrásban levő vízbe teszem bele, és 5-10 percig főzöm. Így is tökéletesen megkeményedik. A főzés után kicsit kifakul a színe, ezért száradás után bekenem kifejezetten süthető gyurma lekezelésére szolgáló lakkal, amit szintén a hobbi boltból szerzek be.

Ebben a blogbejegyzésben apró ajándéknak szánt fülbevaló karácsonyi figurákat mutatok be neked. Az ötletadó képeket a netről gyűjtöttem azzal a céllal, hogy ha végignézed, akkor könnyebben nekiállsz a saját elképzelésed megvalósításának.  

Arra ügyelj a süthető gyurmánál, hogy ha fel szeretnéd fűzni, vagy ékszert készíteni belőle, akkor a lyukakat még a kifőzés előtt készítsd el, mert utána már nem tudod formálni az anyagot.

Ötlet: A lányom strasszokból szokott szemet készíteni a figuráknak, és ha szépen beledolgozza a gyurmába, akkor nem esik ki főzéskor. Ha mégis, akkor pilllanatragasztóval szoktuk visszatenni.

Ime a képek:

ünnepi ékszerek

süthető gyurma figurák

süthető gyurma ajándék

süthető gyurma karácsonyra

süthető gyurma fülbevaló

ajándék süthető gyurma

karácsonyi süthető gyurma

karácsonyi cukorka süthető gyurma

süthető gyurma cukorka

süthető gyurma mikulásra

süthető gyurma karácsonyi szív

süthető gyurma karácsonyi ajándék

süthető gyurma szarvas

süthető gyurma rénszarvas

süthető gyurma rénszarvas fülbevaló

Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts a szeretet ünnepére családi karácsonyfa gömb készletet édesanyádnak, a nagyinak, vagy a lányodnak.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.