Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Saját készítésű ajándék drótból

Hajlíts alumínium drótot, és formázz vele ajándékot. Készítsd el szeretteid nevét, vagy egy szép díszt, dekorációt. Fesd, vagy vond be fonallal a drótot.
Tetszik? Oszd meg!

drót fa

Mi kell hozzá:- aluminium ékszer huzal, - zsineg, vagy fonal, esetleg festék, - univerzális ragasztó, ha zsineget, fonalat használsz, - ékszerfogó, és vágó

Mit kell tenned:

1 - Írd, vagy rajzolt le egy lapra, amit meg szeretnél formázni. 

drót felirat

2 - A drót hajlítását kezdd azzal, hogy megformálod az akasztó részt. Ezután haladj a rajzod alapján lépésről lépésre. Ne siesd el.

drót dísz

3 - Miután megformáztad a nevet, a végét egy dísz motívummal, pl. szívecske fejezd be. Ez lesz az akasztó rész a forma végén.

drót ajándék

4 - Ha X, vagy T betűt készítesz, akkor egy kis drót darabbal kell megoldanod. Ezt előre vágd le, és majd a betűre kell hurkolnod szorosan.

dísz betűk

5 - Ha fonallal, zsineggel vonod be a drótot, azzal eltüntetheted az apró egyenetlenségeket. A fonal elejét ragaszd a dróthoz. Tekerd szorosan, és a hajlításoknál, éles kanyaroknál újra használj egy csöpp ragasztót.

drót és fonal

ajándék készítés

fonalas ajándék

6 - Miután betekerted a formát, a végére is tégy csepp ragasztót. Az akasztó részeket ne fedd be. Így sokkal szebb.

Ha elkészültél, több módon felhasználhatod a művedet. Lehet belőle nyaklánc, szoba dísz, csomag dísz, ülésrend jelző, karácsonyfa dísz, bármi.

név ajándék

csomag ajándék

tányér dísz

fenyő dísz drótból

Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts a szeretet ünnepére családi karácsonyfa gömb készletet édesanyádnak, a nagyinak, vagy a lányodnak.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.
A klasszikus karácsonyi formákat felhasználva sokféle ajándéknak kölcsönözhetsz ünnepi formát.
A férfiakat időnként nehéz megajándékozni nekik szóló apróságokkal, főként akkor, ha az ünnephez illő meglepetést szeretnél készíteni.