Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Rusztikus drót figurák

Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
Tetszik? Oszd meg!

Rusztikus drót figurák

A régi, kicsit megfeketedett, rozsdás drót darabokat rusztikus ajándék figurák készítésére használhatod fel. Készíts az egyszerű alapra építve karácsonyi sorozatot.

Egy kúp alakú formára - ami lehet egy általad formált karton kúp, vagy vásárolt hungarocell forma, esetleg egy gyerek játék darabja, vagy egy gyertya - tekerd fel rugó formába a régi, erős drótot.

Az alap formát többféle módon díszítheted. Némi gyönggyel, függővel, zöld szálakkal, tetejére csillag formát ragasztva fenyőt alkothatsz.

Egy golyó formát a tetejére rögzítve hóember, télapó, tündér, és manó figura fejét készítheted el, majd sállal, gombokkal, szárnnyal, szakállal, piros, és zöld szalagokkal tovább tökéletesítheted az egyes alakok formális kinézetét.

A kész díszeket csomagold be egy nagy karácsonyi dobozba, selyempapírba fordítva. Díszítsd fel magát a dobozt is, és tedd az alkotásodat a fa alá.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts a szeretet ünnepére családi karácsonyfa gömb készletet édesanyádnak, a nagyinak, vagy a lányodnak.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.