Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Rénszarvas dekoráció ajándékba

Sokszor történik meg manapság, hogy előre megbeszélt ajándékot veszünk karácsonyra. Ilyenkor egy egy apró meglepetés megszínesíti a csomagok bontogatását.
Tetszik? Oszd meg!

Készítsünk rénszarvas díszt apró ajándékként. Ezt később a megajándékozott fel tudja használni lakás dekorációnak, vagy akár karácsonyfa dísznek is.

rénszarvas díszek

Mi kell hozzá:

Mini cserepek /ültető cserepek mezőgazdasági boltból, vagy hobbi boltból dísz cserepek/, zsenília szálak, és színes vatta pamacsok /ha ilyet nem kapsz, akkor tudsz készíteni fonalból pompomot, vagy kis fonal gombócot ragasztóval/,  szalag, szemek /hobbi boltokban, vagy papír írószerben kapsz, bár én utoljára a KIK-ben vettem/.

karácsonyi dekoráció ajándékba

Most már kezdheted a szarvaskák elkészítését. A lefordított cserépre ragaszd fel a szemeket, és az orrot. A szalag két végét csomózd össze. Köss rá nagy csomót, vagy fűzz rá egy gombot, nagy gyöngyszemet, hogy biztosan ne csússzon majd ki a lyukon. A cserép belsejétől indulva fűzd be a szalagot a cserép alján található lyukba, majd a biztonság kedvéért kívülről is köss rá csomót, hogy visszafelé se csússzon ki a szalag.

Végül a zsenília szálakból készítsd el az agancsot. Vágj le két kisebb darabot a zsenília szálból, és tekerd rá a hosszú szál két végére. Hajtsd meg a hosszú szálat a közepén, és ragaszd a cserép tetejéhez. A szalagot megcsomózva azzal is rögzítheted az agancsot.

karácsonyi ajándék dekoráció

ajándék karácsonyra

karácsonyi ajándék

Jó munkát, vidám időtöltést.

Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts a szeretet ünnepére családi karácsonyfa gömb készletet édesanyádnak, a nagyinak, vagy a lányodnak.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.