Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Rénszarvas ajándék kaspó

Készíts Karácsonyra rénszarvas ajándék kaspót a párodnak, férfi családtagjaidnak, barátaidnak. Lepd meg őket saját készítésű ajándék csomaggal.
Tetszik? Oszd meg!

Rénszarvas ajándék kaspó

A rénszarvas ajándék kaspók önmagukban is helyes, és kedves meglepetések lehetnek. Mindemellett alkalmasak ünnepi dekorációnak, illetve ajándékok különleges csomagolására is.

Fess meg barna akril festékkel más más méretű cserepeket. A festéket hagyd megszáradni. A száradás után fesd meg a szerves szemeit, pofiját. Minden új réteget teljes száradás után vidd fel. Így nem keverednek a színek.

A szarvas orrát színes vatta, vagy nemez golyóból, esetleg fonalból kötött sűrű pompom-ból készítsd el, majd ragaszd a helyére.

A vidám, és szép szarvasnak van természetesen agancsa is. A sablont akkor méretben nyomtasd ki, amekkora illik az általad választott cserép méretéhez.

rénszarvas agancs sablon

Használj színes, vagy ha lehet, mintás puha kartont a szarvas agancs elkészítéséhez.

Az agancsot ragaszd fel a megfestett cserép hátsó falára, belülről, és akassz rá apró csengettyűket:)

A kész rénszarvas ajándék kaspót megtöltheted bármilyen meglepetéssel. Például festett karácsonyi üzenő kövekkel, kis adventi apró csomagokkal, csokival, cukorkával, mini ital üvegekkel, karácsonyi meleg kötött zoknival, karácsonyi kesztyű párral, vagy általad készített sütikkel.

Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts a szeretet ünnepére családi karácsonyfa gömb készletet édesanyádnak, a nagyinak, vagy a lányodnak.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.