Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Régi tárgyak új köntösben

Nem kell feltétlen új dolgokat ajándékoznunk. Néha igazán jó meglepetést okozhatunk azzal, ha egy régi tárgyat díszítünk fel.
Tetszik? Oszd meg!

karácsonyi ajándékok

Válasszuk ki azt a tárgyat, amelyet fel akarunk újítani, meg akarjuk változtatni, esetleg ünnepivé varázsolni. Ha ez egy porcelán, akkor porcelán festékkel, és sablonokkal karácsonyi díszítést adhatunk egy régi edénynek, egy süteménytartónak, teás kancsónak.

karácsonyi ajándék

Decoupage technikával kaspókat, régi cserepeket láthatunk el egyedi díszítéssel. Ha fényképes díszítést adunk egy tárgynak, az aztán igazán személyes lesz. A szalag pedig mindig mindent öltöztet.

fényképes ajándék

Egy régi uzsonnás doboz, a nagyi játékos kisbőröndje csodás alapanyag lehet egy süteményes ajándékcsomag elkészítésének, kis üzenetek hordozójának.

ajándék süti

A lényeg, hogy nézz körül otthon, és találd ki, mivel okozhatnál örömet szeretteidnek. Mi az, ami már elhasználódott, de mindenki szereti, ezért nem akar a család megválni tőle, mi az, ami kidobásra vár, pedig más valami hiányzik a lakásból, és egy kis fantáziával a régi tárgy új funkciót nyerhet. Ötletelj, és alkoss!

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts a szeretet ünnepére családi karácsonyfa gömb készletet édesanyádnak, a nagyinak, vagy a lányodnak.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.