Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Mikulás szán sablonnal

Készíts kis Mikulás szánt karácsonyra, és pakolj bele édességet, díszeket, mikulás figurát, vagy köss elő rénszarvasokat.
Tetszik? Oszd meg!

Mikulás szán sablonnal

Itt találtam ezt a helyes szánt. Megosztom veletek, mert nagyon jó ajándék alap lehet belőle. A sablon is itt van, így könnyedén elkészítheted, ha megfelelő kétoldalas színes kartont használsz.

Mikulás szán sablon

A szán lehet akár önálló ajándék is, ha feldíszíted kis apróságokkal, gombokkal, csillámporral, szalaggal, fényképekkel, feliratokkal, mint egy 3D scrapbook képet.

Ha arra használod, hogy az ajándékaid hordozója legyen, akkor megtöltheted csokival, cukorral, körömlakkal, apró smink cuccokkal, vagy éppen saját készítésű sütikkel.

Készítheted a szánt kisebb, nagyobb méretben, hiszen csak rajtad áll, mekkora sablont nyomtatsz ki.

Ha csak fehér kartonod van, akkor miután kivágtad szike segítségével a szán részeit, színezd meg a lapok mindkettő oldalát. Ehhez használhatsz mindenféle technikát, amivel dolgozni szeretsz. A legegyszerűbb a szalvéta technika, hiszen ezzel olyan színűvé, mintázatúvá teheted a művedet,amilyené csak szeretnéd.


Boldog Karácsonyt, vidám ötletelést!
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts a szeretet ünnepére családi karácsonyfa gömb készletet édesanyádnak, a nagyinak, vagy a lányodnak.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.