Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Mikulás ecsetből

Sok minden felhasználható helyes kis ajándékok, ünnepi dekoráció készítéséhez. Ilyen például egy darab festő ecset is.
Tetszik? Oszd meg!

ecset mikulás

Egy ilyen helyes kis ajándék elkészítése nem igényel sok időt, viszont megmozgatja a fantáziát, és vidám, kedves végeredménnyel szolgál.

Nézzük, hogy készül az ecset mikulás:

ecset mikulás ajándékba

Első lépésként készítsük elő az ecsetet. Fessük be akril festékkel az ecset szőrét fehérre, a fém arroncsot rózsaszínesre. Ez lesz az arca a Mikulásnak. Kis vattacsomót mártsunk piros festékbe, és picit érintsük a már megszáradt rózsaszín felülethez mindkettő oldalon a kép szerint. Ez lesz a pirospozsgás arc.

Fessük meg a szemeket, és díszítsük ki az ecset szárát. Ezt megtehetjük festékkel, de ha van valami érdekes, szép mintájú szalvétánk, akkor szalvéta technikát is alkalmazhatunk.

mikulás készítés

Ennek a Mikulásnak papírból van a haja, a szemöldöke, és a bajsza. Vékony csík papírt (ezt legkönnyebben papírdarálóval tudjuk létrehozni) tekerjünk fel szorosan. A pompom így kész is van, a bajuszhoz a külső íveket nyomjuk össze a kép szerint. A szemöldökhöz a külső ívek összenyomása után az alsó részt felnyomjuk, hogy ívet képezzen.

ecset mikulás készítés

A haj kialakításához egy vastag csík papírt bevagdosunk, és csak a csíkok végét pödörjük fel. Felragasztjuk a hajat az ecsetre.

ecset mikulás ajándékba

mikulásra ajándék

mikulás ajándékba

Ha szeretnénk, még díszíthetjük egyéb apróságokkal is a Miku-t, és már kész is.

Mutatok másféle ecset Mikulásokat is. Szerintem nagyon aranyosan, így tökéletes szórakozás annak, aki szeret alkotgatni ünnepek előtt. Na és ajándék ötletnek sem utolsó.

ajándékozz mikulást

ajándék készítés

készíts mikulást

mikulás ajándékozás

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts a szeretet ünnepére családi karácsonyfa gömb készletet édesanyádnak, a nagyinak, vagy a lányodnak.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.