Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kövek ajándékba

Fess rájuk, véss bele, vagy ragassz rá bármit, amit szeretnél. Rajzolj rá képeket, vagy írd rá azt, amit üzenni akarsz. A kövek formálódnak lassan, de nem vesznek a semmibe.
Tetszik? Oszd meg!

Mesélő kövek

A kövek sok minden közvetítetek, sok mindent jelentenek. Vannak gyógyító kövek, vannak ékkövek, és vannak azok, amelyek felépítik a világot, és stabilitást adnak a kemény, tartós, megbízható önmagukkal.

Ajándékozz köveket. Menj ki a természetbe, és sétálj egy nagyot. Gyűjtsd össze azokat a köveket, amelyek szólnak hozzád, amelyek megragadják a figyelmedet.

Miután haza értél gondold át, hogy mit szeretnél mondani velük.

Szeretet kövek: Olyan üzenetet közvetítenek, amelyet akár kőbe is vésnél. Add át, és a társad akár mindig magánál tarthatja. Átmelegszik a kezétől, ráakad, ha a zsebébe nyúl, és te azonnal ott vagy vele.

szeretet kövek

Emlékező kövek: Tudatják veled, mi a fontos. Add át a szerettednek, hogy mindig vele legyen az az erő, és hatalom, ami legyőzi a hétköznapok apró bosszúságait, és segít felülkerekedni azokon.

Emlékező kövek

Mese kövek: Amellyel a gyerekek elmondhatják, mi foglalkoztatja őket. Elmesélhetik a kedvenc történetüket, kirakhatják a saját kis világukat.

Mese kövek

Történet kövek: Melyek megörökítik a fontos pillanatokat, és emlékeket állítanak mindannak, ami számít.

Történet kövek

Mesélő kövek

A köveket sokféleképpen megmintázhatod. Véshetsz bele, vagy akár ragaszthatsz rá, használhatsz kerámia festéket, de nekünk az üvegfestékek jöttek be legjobban. Szépen, színesen lehet vele dolgozni, és miután megszáradt, szép, áttetsző, fényes marad.

Végül egy kis történet, ami engem igen csak megragadott:

Egy filozófia professzor az előadását úgy kezdte, hogy fogott egy üveget és feltöltötte kb. 5 cm átmérőjű kövekkel. Rákérdezett, hogy ugye tele van az üveg? Igen - volt a válasz.

Ezután elővett egy dobozt, tele apró kaviccsal, és elkezdte beleszórni a kavicsokat az üvegbe. Miután a kavicsok kitöltötték a kövek közötti üres helyeket, megint megállapították, hogy az üveg tele van.

A professzor ezután elővett egy dobozt homokkal és azt kezdte betölteni az üvegbe. Természetesen a homok minden kis rést kitöltött.

Az előadást a professzor így folytatta:

És most vegyék észre, hogy ez az Önök élete!

A kövek a fontos dolgok - a családjuk, az egészségük, a partnerük, a gyerekeik, a barátaik - ha minden mást elveszítenének, velük akkor is teljes maradna az életük.

A kavicsok azok a dolgok, amik még számítanak, mint a munkájuk, a házuk, az autójuk.

A homok, az összes többi. Az apróságok. Ha a homokot töltik be először, nem marad hely a kavicsoknak és a köveknek.Ugyanez történik az életükkel. Ha minden idejüket és energiájukat az apróságokra fordítják, nem marad hely azoknak a dolgoknak, amik igazán fontosak Önöknek. Fordítsanak figyelmet azokra a dolgokra, amelyek alapvetőek a boldogságuk érdekében! Hívják fel a szüleiket! Játsszanak a gyerekeikkel!

Szakítsanak időt orvosi ellenőrzésre! Menjenek el a házastársukkal táncolni! Ápolják baráti kapcsolataikat! Mindig lesz idejük dolgozni, takarítani, vendégeket hívni, rendet rakni.

Állítsák be a helyes sorrendet! Először a kövekre figyeljenek! - azokra, amik igazán számítanak. A többi csak homok…

Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts karácsonyi ruhadarabokat, például helyes ünnepi szoknyát a családod csaj tagjainak. Mert ünnepekkor nincs olyan, hogy sok:)
A vásárolt ajándék mellé kedves meglepetés egy egy saját készítésű apróságot adni a szeretteidnek. Próbáld ki. Ajándékozz, alkoss!
A karácsonyi dekoráció része az is, hogy a mindennapi használatban levő tárgyakat ünnepi hangulatúra cseréljük.
Egy szerelő doboz is lehet karácsonyi meglepetés, ha azt a megfelelő formába csomagolva nyújtod át az ajándékozottnak.
Férfiak számára ajánlom a blogban bemutatott asztali karácsonyi dekoráció, parafadugóból készült mini fenyőfát.
Férfiaknak nem könnyű saját kézzel ajándékot készíteni, de ha elég machos alapanyagot használsz, akkor sikerülni fog:)
Van, hogy az ajándék nem tölt be funkcionális szerepet, csupán kedves, helyes, és ezért tetszik a megajándékozottnak.
Ajándékozz karácsonyi díszpárnákat, amelyeket magad készítettél el otthon. Válassz olyan formákat, amelyek az ünnepeket szimbolizálják.
Kedves Karácsonyi ajándék lehet egy magad készítette szent család egy barát, egy családtag részére.