Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kövek ajándékba

Fess rájuk, véss bele, vagy ragassz rá bármit, amit szeretnél. Rajzolj rá képeket, vagy írd rá azt, amit üzenni akarsz. A kövek formálódnak lassan, de nem vesznek a semmibe.
Tetszik? Oszd meg!

Mesélő kövek

A kövek sok minden közvetítetek, sok mindent jelentenek. Vannak gyógyító kövek, vannak ékkövek, és vannak azok, amelyek felépítik a világot, és stabilitást adnak a kemény, tartós, megbízható önmagukkal.

Ajándékozz köveket. Menj ki a természetbe, és sétálj egy nagyot. Gyűjtsd össze azokat a köveket, amelyek szólnak hozzád, amelyek megragadják a figyelmedet.

Miután haza értél gondold át, hogy mit szeretnél mondani velük.

Szeretet kövek: Olyan üzenetet közvetítenek, amelyet akár kőbe is vésnél. Add át, és a társad akár mindig magánál tarthatja. Átmelegszik a kezétől, ráakad, ha a zsebébe nyúl, és te azonnal ott vagy vele.

szeretet kövek

Emlékező kövek: Tudatják veled, mi a fontos. Add át a szerettednek, hogy mindig vele legyen az az erő, és hatalom, ami legyőzi a hétköznapok apró bosszúságait, és segít felülkerekedni azokon.

Emlékező kövek

Mese kövek: Amellyel a gyerekek elmondhatják, mi foglalkoztatja őket. Elmesélhetik a kedvenc történetüket, kirakhatják a saját kis világukat.

Mese kövek

Történet kövek: Melyek megörökítik a fontos pillanatokat, és emlékeket állítanak mindannak, ami számít.

Történet kövek

Mesélő kövek

A köveket sokféleképpen megmintázhatod. Véshetsz bele, vagy akár ragaszthatsz rá, használhatsz kerámia festéket, de nekünk az üvegfestékek jöttek be legjobban. Szépen, színesen lehet vele dolgozni, és miután megszáradt, szép, áttetsző, fényes marad.

Végül egy kis történet, ami engem igen csak megragadott:

Egy filozófia professzor az előadását úgy kezdte, hogy fogott egy üveget és feltöltötte kb. 5 cm átmérőjű kövekkel. Rákérdezett, hogy ugye tele van az üveg? Igen - volt a válasz.

Ezután elővett egy dobozt, tele apró kaviccsal, és elkezdte beleszórni a kavicsokat az üvegbe. Miután a kavicsok kitöltötték a kövek közötti üres helyeket, megint megállapították, hogy az üveg tele van.

A professzor ezután elővett egy dobozt homokkal és azt kezdte betölteni az üvegbe. Természetesen a homok minden kis rést kitöltött.

Az előadást a professzor így folytatta:

És most vegyék észre, hogy ez az Önök élete!

A kövek a fontos dolgok - a családjuk, az egészségük, a partnerük, a gyerekeik, a barátaik - ha minden mást elveszítenének, velük akkor is teljes maradna az életük.

A kavicsok azok a dolgok, amik még számítanak, mint a munkájuk, a házuk, az autójuk.

A homok, az összes többi. Az apróságok. Ha a homokot töltik be először, nem marad hely a kavicsoknak és a köveknek.Ugyanez történik az életükkel. Ha minden idejüket és energiájukat az apróságokra fordítják, nem marad hely azoknak a dolgoknak, amik igazán fontosak Önöknek. Fordítsanak figyelmet azokra a dolgokra, amelyek alapvetőek a boldogságuk érdekében! Hívják fel a szüleiket! Játsszanak a gyerekeikkel!

Szakítsanak időt orvosi ellenőrzésre! Menjenek el a házastársukkal táncolni! Ápolják baráti kapcsolataikat! Mindig lesz idejük dolgozni, takarítani, vendégeket hívni, rendet rakni.

Állítsák be a helyes sorrendet! Először a kövekre figyeljenek! - azokra, amik igazán számítanak. A többi csak homok…

Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts a szeretet ünnepére családi karácsonyfa gömb készletet édesanyádnak, a nagyinak, vagy a lányodnak.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.