Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ki kicsoda saját fotós társasjáték

Készít saját fotókkal Ki Kicsoda társasjátékot a gyerekeknek. Így belecsempészheted az összes rokont, ismerőst, és a régi társas is újdonság lesz.
Tetszik? Oszd meg!

ki kicsoda társasjáték

Érdekes, és ötletes ajándék lehet nem csak karácsonyra egy saját tartalommal feltöltött társasjáték.

Ha van otthon Ki Kicsoda társasjátékod, akkor nincs nehéz dolgod, mert ennek a játéknak könnyű cserélni a képeit. Ha nincs még kereted, akkor próbáld beszerezni bolha piacon, vagy játék turiban, esetleg aukciós portálokon. Régi játék, így már sok helyen hozzá lehet jutni.

Ha a keretek már megvannak, akkor a képeket kell összeválogatnod, és méretre kicsinyítened. A neten sok ingyenes méretező program van. Ezekkel, és egy egyszerű Paint programmal elkészítheted a fotókat, amelyeket aztán kinyomtatsz, vagy egy fotós boltban elkészíttetsz.

Azért írtam a rajzoló programot, mert itt a sok kicsi képből készíthetsz néhány nagyot, amit majd a végén felvágsz ollóval. Minden képből 3 darab kell. Kettő a táblákra, egy a feladatkártya kupacba.

Nagyon jó ez a társasjáték, ezért érdemes rá időt, és energiát áldozni. Fejleszti a gyerekek memóriáját, probléma megoldó képességét, kombinációs készségét, koncentrációját, megfigyelő képességét, rendszerező képességét, és még jó szórakozás is, főleg, ha a rokonok, ismerősök képével játszhat a gyerek.

fényképes ki kicsoda játék

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts a szeretet ünnepére családi karácsonyfa gömb készletet édesanyádnak, a nagyinak, vagy a lányodnak.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.