Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kézmelegítő szív ajándékba

Mi lehet jobb ajándék, mint a tél hidegében melegséget adni, akár képletesen, akár valóban.
Tetszik? Oszd meg!

A séta a szabadban nagyszerű ötlet mindig, főleg egy kis hóesésben. Ilyenkor egy meleg szívecske a zsebben tökéletessé teszi a pillanatokat.

ajándék kézmelegítő

Hogyan fogjunk neki, és mire figyeljünk:

Első, és legfontosabb: Csak és kizárólag 100% pamut, vagy 100% gyapjú szövetet használjunk, és a varró fonal, és cérna se legyen műszálas. Ez azért nagyon fontos, mert a kézmelegítőt mikrohullámú sütőben kell felmelegíteni.

Mivel töltsd fel a kézmelegítőt: takarmány kukorica (nem popcorn), rizs vagy bármilyen száraz bab, lencse.

ajándék karácsonyra

Most már hozzáfoghatsz a kézmelegítő elkészítéséhez. Vágj ki két egyforma szív alakot, majd géppel, vagy kézi varrással sűrű öltésekkel varrd össze a két darabot.Ügyelj arra, hogy ha túl nagy öltésekkel varrsz, és például rizzsel töltöd fel a szívet, akkor az ki fog hullani belőle. Ennek megfelelően varrj. Hagyj egy cm-es rést a végén.

kézmelegítő készítés otthon

Ezután töltsd fel a kiválasztott töltelékanyaggal a szívet. Ha apró szemű, akkor egy tölcsérrel tudsz segíteni magadnak. Végül zárd le lyukat, vagyis varrd be.

ajándék karácsony

Édes kiegészítés, ha az ajándék becsomagolásakor készítesz mellé kis használati útmutatót. Pl. Kedves Felhasználó. Használat előtt kérem, hogy mosolyodjon el. 30 másodperc vidámság, és mosolygás után helyezze a kézmelegítőt a szíve fölé. Tartsa ott további 30 másodpercig, majd tegye a zsebébe, és fogja marokra. Egy óra kézmeleget biztosít a szívecske Önnek. Ha mégsem elégedett az időtartammal, akkor helyezze a kézmelegítőt a mikrosütőbe 30 másodpercre.A szívét ne hagyja soha felügyelet nélkül!

valentin napi ajándék

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts a szeretet ünnepére családi karácsonyfa gömb készletet édesanyádnak, a nagyinak, vagy a lányodnak.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.