Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Készítsd magad - Karácsonyi pulóver

Az ünnepi öltözet, és kiegészítők Karácsony idején mindenhol megjelennek. De mindezt magatok is elkészíthetitek, saját ötletek alapján:)
Tetszik? Oszd meg!

Készítsd magad - Karácsonyi pulóver

Ajándékozd meg a gyerekeket saját maguk által összeállítható, elkészíthető karácsonyi pulóverrel, vagy egyéb ruhadarabbal. A vidám, ünnepi viseletet aztán akár együtt is összeállíthatjátok. Minél színesebb, gazdagabb a dekoráció, annál szórakoztatóbb lesz a látvány:)

Mit kell tenned, ha szeretnél összeállítani egy “Csináld magad csomagot”?

Döntsd el, milyen díszíthető ruhadarabot helyezel el a csomagban. Ez lehet egy pulóver, egy sál, szoknya, vagy mellényke.

Az alap ruhadarab legyen mindenképpen egy színű. Piros, zöld, vagy egyszerű fehér.

Vágj ki filc anyagból, vagy vásárolj kis ruha díszeket, karácsonyi figurákat: rénszarvas, mikulás, angyalka, fenyő, mikulás, hóember, ajándék csomagocskák, stb.

Szedj össze minél több apró kiegészítőt: fonalakat, gombokat, szalagokat, masnikat, flittereket, stb.

Mindenképpen tegyél a csomagba rögzítő anyagot. Ha kicsi gyereknek készíted az ajándék csomagot, akkor textil ragasztót vegyél. Ha nagyobbacska az ajándék leendő tulajdonosa, akkor nyugodtan bele tehetsz a csomagba egy mini varró készletet. Olló is legyen a csomag része.

Egy szép karácsonyi dobozba, vagy ünnepi ajándék zacskóba készítsd össze a csomagot, és így tedd a fa alá.

Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts a szeretet ünnepére családi karácsonyfa gömb készletet édesanyádnak, a nagyinak, vagy a lányodnak.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.