Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karácsonyi tündérke kulcstartó

Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi tündérke kulcstartó

A kis karácsonyi tündér manó elkészítéséhez szükséged lesz piros, fehér, gyöngyház színű gyöngyökre, fém felfűzhető nyaklánc díszekre, drótra, drótvágó csípőfogóra, és kúpfogóra, na meg kulcs karikára.

Ha nem kapsz a hobbi boltban a fejet jelképező gyöngyre illő hajlított levélke fém elemeket, és szárny formákat, illetve virágszirom dekor gyöngyöt a szoknyához, akkor ezeket a darabokat készítsd el kis filc anyagokból, vagy süthető gyurmából. A virág szoknya szalagból is készülhet.

A tündérke alap vázát drót darabokból kell elkészítened. A drót darabok végét zárt hurokba kell fordítanod, és így egymásba fűzni a testet, a lábakat, kezet, fejet. Nézd a képen a megoldást:

Karácsonyi tündérke kulcstartó

Természetesen fel kell fűzni a gyöngyöket a drót darabokra, mielőtt a másik oldal hajlítását is elkészíted:)

A tündérke fejére készített hurokba kel fűznöd a kulcstartó karikát. A karikát még díszítheted szalagra fűzött gyöngy mini füzérekkel, esetleg kása gyönggyel, vagy csillámporral megtöltött mini üvegcsékkel. Így még szebb, és érdekesebb lesz az ajándék kulcstartód, táskadíszed.

Jó munkát vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts a szeretet ünnepére családi karácsonyfa gömb készletet édesanyádnak, a nagyinak, vagy a lányodnak.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.