Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karácsonyi pólók

Készíts vidám karácsonyi pólót az egész családnak az ünnepekre. Lehet, hogy nem fogják viselni a hétköznapokban, de az ünnepek alatt mindenkinek mosolyt csal az arcára.
Tetszik? Oszd meg!

karácsonyi ruha

Fogj egy egyszínű, hosszú ujjú pólót, és azt kezdd el díszíteni. Könnyebben dolgozol, ha kicsit vastagabb pamut pólót választasz alapnak.

A legegyszerűbb, ha sok színes szalagból készítesz fenyőfát. Ehhez a szalagokat vágd le a póló méretéhez igazítva. Vágd ki papírból a fenyő alapformáját. Így látod a méretet is. Oszd fel csíkokra a fenyőt. Vonalzóval húzd meg a csíkokat. Ha szép fodrosat szeretnél, másfélszer akkora szalagot vágj le, mint maga a vonal hosszúsága. Cérnával húzd össze a szalag egyik felét. A két végét érdemes beszegni, hogy ne bomoljon fel a mosásnál.

A pólót fektesd sima felületre, és helyezd rá a kivágott, felosztott papír fenyőt. Jelöld be a csíkok végpontjait, és egy jelölő filet, vagy krétát használva vonalzóval húzd meg a csíkokat a pólón. A fenyő szárát varrd fel először, aztán az alsó, legszélesebb szalag felvarrásával kezd a fenyő varrást. Haladj felefelé, varrd fel egyenként a szalagokat, végül egy nagy gomb, egy masni, vagy egy kör alakban összehúzott szaladarab legyen a csúcs dísz.

karácsonyi stílus

Varrhatod a szalagokat másként is. Nézd csak:

karácsonyi dekor

karácsonyi dekoráció

Patchwork szerűen is felvarrhatod a mintát. Ehhez használhatsz színes, más más formájú szalag darabokat, vagy formára vágott mintát:

karácsonyi meglepetés

karácsonyi ajándék

karácsonyi ötlet

karácsonyi ötletek

ajándékötletek

ajándék ötletek

Pompomokkal, és kis fonal figurákkal is díszítheted a művedet:

karácsonyi ajándékötletek

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts a szeretet ünnepére családi karácsonyfa gömb készletet édesanyádnak, a nagyinak, vagy a lányodnak.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.