Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karácsonyi dísz ajándékba

Készíts magad karácsonyi díszeket, dekorációkat, és lepd meg velük a családtagjaidat, barátaidat. Így mindig ott leszel velük.
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi dísz ajándékba

A boltokban szinte egytől egyik minden karácsonyi dísz tömegtermék. De én még emlékszem, milyen szép, érdekes, és egyedi darabok voltak a gyerekkoromban a fán. Azóta is azt keresem, hol kaphatok olyan díszeket, amelyen látszik a törődés, az alkotás öröme, az aprólékos kidolgozás. Szerencsére egyre többen vannak, akik vágynak erre, így újra lehet látni sok sok szépséget, főleg itt a neten. Nos, ez a kis csillag is egy igazán jó ötlet karácsonyi kézzel készített dekorációhoz, díszhez.

A csillag alakú dobozkát hobbi boltokban meg tudod vásárolni, de lehet az alapod egy apró kerek, vagy ovális bon bonos, vagy cukorkás doboz is.

A keretedet díszítsd fel először. Fesd ki, vagy vond be színes papírral, szalvétával, fonalakkal, zsinórokkal. Ragassz rá akasztót is.

Találd ki, milyen kis jelenetet, tájat szeretnél megformázni, majd vágd ki újságokból, vagy színes dekor papírból a szükséges elemeket.

A havas táj megformálásához használhatsz papírmasé alapot, amit festesz, vagy vatta, nemez golyócskákat.

A kis építő elemeket tedd a képen látható módon egymás elé, mögé, eltolással, ezzel is fokozva a térbeli hatást.

Készíts egész sorozatot a kis díszekből, és lepd meg minden szerettedet egy saját készítésű darabbal.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts a szeretet ünnepére családi karácsonyfa gömb készletet édesanyádnak, a nagyinak, vagy a lányodnak.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.