Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karácsonyi ajándék díszek evőeszközökből

Keress régi, díszes evőeszközöket, vagy éppen egyszerű, könnyen hajlítható kanalat, villát, és készíts belőlük karácsonyi díszeket ajándékba.
Tetszik? Oszd meg!

A kanalak, villák sokféle módon adnak lehetőséget arra, hogy díszeket készíts belőlük. Festheted, hajlíthatod, ragaszthatod.

Ha hajlítani akarod, és nincsenek hozzá komoly szerszámaid, mint satu, hőpisztoly, akkor ügyelj arra, hogy puha, kézzel is könnyen hajlítható darabokat válassz. Én a bolhán szoktam venni kanalat, villát, mert ott lehet egy egy különlegesebb darabot is találni, és ráadásul könnyen ki tudom próbálni, hogy hajlítható e. Ha igen, akkor dróthajlító fogóval, és harapófogóval meg tudod munkálni.

Ha festeni akarod, akkor olyan festéket kérj a hobbiboltban, ami fennmarad a fémfelületen.

díszek a karácsonyfára

Ha vannak szép, különleges nyelű darabjaid, akkor levághatod a nyeleket, dróthajlító fogóval hurkot készítesz a végére, szép szalagot kötsz rá, és már kész is egy csomag különleges karácsonyfa dísz, amelyet becsomagolva igazán egyedi ajándékkal lepheted meg a szeretteidet.

karácsonyfa dísz

A kanalak, villák fejét is fel tudod használni. Hagyj kis véget a szárak levágásakor, hogy az akasztó hurkot el tudd készíteni. Ezután már akárhogy díszítheted a kanalakat, villákat. Festhetsz rá, decoupage-olhatod, figurákat ragaszthatsz rá, vagy éppen ragasztózod a felületét, és apró gyöngyökbe mártod.

egyedi fenyődíszek

különleges díszek

különleges karácsonyfadísz

Festheted, decoupage-olhatod az egész evőeszközt is, majd kis masnikkal, apróságokkal díszítheted. Mielőtt ennek nekiállsz, kis fémfúróval fúrd, vagy fúrasd ki a szárak végét, hogy a megajándékozott fel tudja majd akasztani a fára a kész díszeket.

ünnepi dekoráció

ünnepi kanalak

Sok sok további evőeszközökből készült ajándék ötletet találsz ITT!

Jó munkát, vidám ötletelést, és alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts a szeretet ünnepére családi karácsonyfa gömb készletet édesanyádnak, a nagyinak, vagy a lányodnak.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.