Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karácsonyi ajándék dekoráció kanálból, villából

Kanalakból, villákból készíthetsz ajándék lakáskiegészítőket, lakás dekorációkat, tündéri vintage stílusban készült képeket, fali díszeket.
Tetszik? Oszd meg!

karácsonyi kanál dekoráció

A kanalakat, villákat harapófogó, satu, dróthajlító eszközök segítségével tudod formálni, és ha túl kemény a fém, amiből készült, akkor még hevítésre is szükséged lehet.

A díszítést könnyebben meg tudod csinálni, mert ehhez sokféle hobbi technikát tudsz használni. Ragaszthatod, mini mozaikozhatod, decoupage-olhatod, festheted, gyöngyökkel, egyéb apróságokkal, fotókkal díszítheted.

Készíthetsz fa alapra, vagy képkeretben fali dekorációt az evőeszközökből úgy, hogy felhasználsz szalagokat, csipkét, és akár gombokat is.

dekoráció konyhába

karácsonyi konyha

karácsonyi ajándékok

ajándék karácsonyra

Dróthajlítással, és gyöngyökkel szintén tündéri lakásdekorációt készíthetünk egy egy dekoratív evőeszközből. Díszítsük egy egy ünnepkörnek, évszaknak megfelelően.

ajándék kanál

kanál díszítés

villa art

A kanál, villanyél hajlításával asztali, vagy polc dekorációt is készíthetünk a régi evőeszközökből. A ragasztópisztoly ragasztóját szakállként nyomhatjuk a kanálra. Apró gyöngyökkel fokozhatjuk a dús hatást, végül az egészet kenjük be matt fehér festékkel. 

művészi evőeszközök

hajlított evőeszközök

karácsony mikulás

További kanál, villa, kész dekorációs ötleteket találsz ITT!

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts a szeretet ünnepére családi karácsonyfa gömb készletet édesanyádnak, a nagyinak, vagy a lányodnak.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.