Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karácsonyfa pezsgősüveg

Egy üveg pezsgő szépen felöltöztetve kiváló ajándékötlet azok számára, akiket apróbb meglepetéssel szeretnénk köszönteni karácsonykor.
Tetszik? Oszd meg!

ajándékötlet

Vegyünk egy üveg finom pezsgőt, egy kartont, egy tekercs organza anyagot, válogassunk össze néhány apró, könnyű díszt, és készítsük elő a ragasztópisztolyt.

A kartonból készítsünk egy trombita formát úgy, hogy a pezsgősüveghez mérjük.

Vágjuk fel az organza anyagot téglalapokra. (egy téglalap kb 11x6 cm-es legyen).

A téglalapot hajtsuk ketté, majd az egyik sarkát fogva hajtsuk be a sarkokat. Ne legyenek a részek fedésben. Csúsztassuk úgy az anyagot, hogy szép kis ágak legyenek belőle.

A sarkot, amelyet az ujjunkkal összefogtuk, kenjük be ragasztóval, majd a hajtásokat lefelé fordítva egyenként, soronként ragasszuk fel a karton alapra. Az alsó sorral kezdjük, majd soronként haladjunk felfelé.

Az utolsó, legfelső sort úgy ragasszuk fel, hogy a ragasztós sarkokat a kartontrombita forma belsejébe fordítjuk. Így szép, szoknyaszerű lesz felül is a kis organza fenyőnk.

Végül ragasszuk fel a fára a kis díszeket. Ha a díszeknek van akasztója, akkor ezeket is a kartonhoz rögzítsük, ha nincs, akkor az organza anyagra ragasszuk fel.

Ha minden megszáradt, akkor ráhúzhatjuk a fenyő ruhát a pezsgőre.

Miután átadtuk az ajándékot, és a pezsgő már elfogyott ez a kis fenyő megmarad dekorációnak, így nem csak csomagolás, de ajándék dekoráció is egyben.

ajándékötletek

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts a szeretet ünnepére családi karácsonyfa gömb készletet édesanyádnak, a nagyinak, vagy a lányodnak.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.