Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karácsonyfa fonal sorral

Lepd meg a szeretteidet Karácsonykor saját készítésű ajándékokkal, díszekkel. A magad alkotta meglepetések a figyelmedet sugározzák.
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyfa fonallal bevonva

A saját készítésű ajándékok mindig kedves meglepetések a szeretteinknek. Ezek azok az apróságok, amelyeket megőriznek az emberek, és ha például újra és újra fel tudják használni, előveszik, minden alkalommal Te jutsz az eszükbe.

Készíts idén Karácsonyra kis fonalsorral bevont karácsonyfát.

Az üreges fonal csíkot egy kis méretű körmöcskével tudod legegyszerűbben elkészíteni. Ha tudsz kötni, akkor pedig kötőtű segítségével is megcsinálhatod.

A körmöcske használatát az alábbi képsort alaposan megnézve, könnyedén megtanulhatod.

körmöcske

körmöcske használata

A körmöcskén a szemek átemeléséhez nem feltétlen kell horgolótűt használnod. Kézzel is megoldható. De ha van horgolótűd, akkor persze gyorsabban haladhatsz a munkával.

Drótból hajlítsd meg egyre szűkülő körökből, rugó formára a karácsonyfát.

Az elkészült fonal csíkot húzd fel a drót fára, majd apró gyöngyökkel, charmokkal díszítsd fel a fát.

A fa méretét magad döntsd el. Ha karácsonyfa dísznek szánod, akkor kisebb alapot készíts. Ha szoba dekorációt készítesz, akkor bátran hajlíts nagyobb méretű fát.

Érdemesd elgondolkodnod azon is, hogy milyen típusű fonalból szeretnéd elkészíteni a díszt. Én például jobban kedvelem a viszonylag vékony horgoló fonalakat. De ha te dúsabb hatást szeretnél elérni, akkor használj puha, vastag kötő fonalat.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts a szeretet ünnepére családi karácsonyfa gömb készletet édesanyádnak, a nagyinak, vagy a lányodnak.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.