Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karácsonyfa cserépből - ajándék dekoráció

Ajándékozz ötletes dekoráció elemeket ünnepekre. Derítsd ki, milyen színvilágot kedvel az ünnepelt, és lepd meg olyan apróságokkal, amelyeket felhasználhat az otthona díszítésére.
Tetszik? Oszd meg!

Ilyen ötlet az a cserepekből álló fenyő, amelyet Mattie O`Donnell készített, és én meg szeretnék mutatni nektek.

karácsonyi ötletek

Mi kell hozzá: 3 különböző méretű cserép a fához, és egy az aljához, valamint egy cserép alátét. Hobbi festék két színben. Egy az alaphoz, egy a pöttyökhöz. Műhó, vagy fehér csillámpor. Fa spatula, és karton, vagy csomagoló papír a csillag elkészítéséhez.

A cserepek méretét nem érdemes meghatározni, mert Te tudod, hogy mekkora fát szeretnél készíteni. Rakd egymásra a kiválasztott cserepeket, és nézd meg, tetszik e a látvány. Ha nem, akkor keress más méretű cserepeket. Ne feledkezz meg a cserépalátétről sem. Ezt fordítsd meg, és rakd rá a legnagyobb cserepet, szintén lefordítva. Nézd meg, hogy elég nagy e az alátét, stabilan megáll e rajta a cserép.

Az alapfestéket aszerint válaszd ki, hogy milyen színvilágba kell illeszkednie majd a dísznek. Ezután fesd be mind a három cserepet.

ajándék karácsonyra

Ha legszáradt az alapfesték, akkor fess pöttyöket a cserepekre. Kis vattapamacs segítségével könnyebben boldogulsz. 

karácsonyi ajándék dekoráció

Mielőtt megszáradnak a pöttyök, szórj a festékbe műhavat, vagy csillámport. Fesd át egy réteg festékkel a cserepek perem részét, és azt is szórd be műhóval, vagy csillámporral.

fenyőfa dekoráció

Vágj ki csomagoló anyagból, vagy színes papírból két egyforma csillagot, ragaszd össze a két darab felületét úgy, hogy egy fa spatulát is közé ragasztasz. Ezt tűzöd majd bele a felső cserép kifolyó lyukába. Így lesz csillagod a fenyőfád tetején.

dekoráció karácsonyra

Strasszokkal, színes díszkövekkel is feldobhatod a pöttyöket, sőt, ha gyerekszobába készíted, akkor lehet színes vidám az egész fenyőfa. csak rajtod áll, hogy díszíted a művedet.

karácsonyi dekoráció

cserép karácsonyfa

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts a szeretet ünnepére családi karácsonyfa gömb készletet édesanyádnak, a nagyinak, vagy a lányodnak.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.