Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Gyöngy csillag dísz fülbevaló

Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Tetszik? Oszd meg!

Gyöngy csillag dísz fülbevaló

A karácsonyi ékszerek valóban alkalmi darabok. Bár többnyire nem a klasszikus értelemben, mert csupán az év néhány napjában viselhetőek, akkor azonban hozzájárulnak az ünnepi viseletünk teljességéhez. Nem kell, hogy mindenképpen vicces, vidám darabok legyenek ezek a fülbevalók, nyakláncok.

Ha azt szeretnéd, hogy a megajándékozott nő szívesen viselje az általad ajándékozott karácsonyi fülbevalót, akkor készítsd el azt ízlésesen, szép, harmonikus színekből, és mindenképpen az ünnepelt stílusának megfelelően.

A karácsonyi csillag dekoráció fülbevaló változata valóban elkészíthető úgy, hogy csínos, szívesen viselt kiegészítő legyen egy felnőtt nő számára is.

5-6 cm-nél ne legyen nagyobb az ágak teljes hossza. A drót legyen elég erős ahhoz, hogy bár tudj vele dolgozni, de az ágak egyenes vonalát mindenképpen tartsa. Válassz apró, szépen kidolgozott gyöngyöket. A drót darabok végét csiszold le, és hajlítsd be kúpfogóval.

A fülbevaló akasztó részt, és az egyéb szükséges szerelékeket mind megvásárolhatod a hobbi boltok ékszerkészítő részlegében.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts a szeretet ünnepére családi karácsonyfa gömb készletet édesanyádnak, a nagyinak, vagy a lányodnak.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.
A klasszikus karácsonyi formákat felhasználva sokféle ajándéknak kölcsönözhetsz ünnepi formát.
A férfiakat időnként nehéz megajándékozni nekik szóló apróságokkal, főként akkor, ha az ünnephez illő meglepetést szeretnél készíteni.