Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Gomb csokor karácsonyi dekoráció

A karácsonyi dekoráció lényege az, hogy az ünnep hangulatát hozza még közelebb, elvarázsoljon bennünket.
Tetszik? Oszd meg!

Gomb csokor karácsonyi dekoráció

Ha az ünnepi dekorációhoz a megfelelő színeket használod, akkor szinte bármiből lehet karácsonyi dekoráció. Nézd meg a képen látható gomb csokrot. Nagyon egyszerűen elkészítheted, és a fehér, piros, esetleg zöld színeket kombinálva hangulatos kiegészítője lesz a feldíszített lakásnak. Sőt, akár ajándékba is adhatod.

A csokor elkészítéséhez gombokra, színes drótra, csípőfogóra lesz csupán szükséged. Sőt. Ha nem találsz megfelelő gombokat, akkor dekor gumiból, vagy süthető gyurmából magad is elkészítheted a szükséges alap darabokat.

A gombokat egymásra helyezed, a drótot átfűzöd a gomblyukakon, majd szorosan megcsavarod, hogy tartsa a virágfejet. Ügyelj, hogy elég vastag, és merev drótot használj. Így biztosan elbírja a virág fej súlyát.

A kész szálakat teheted kidíszített befőttesüvegbe, ahogy a képen szerepel, de szúrhatod hungarocellbe is, amit aztán egy pirosra festett cserépbe teszel, majd piros, vagy fehér krepp papírral díszítesz.

Próbálj a virágok felső, záró elemeként karácsonyi formákat használni. Csillag, kiscsizma, szív, hópehely, fenyő, mikulás, angyalka, rénszarvas fej, stb. Ha magad készíted a gombokat helyettesítő elemeket, akkor bármit megformázhatsz.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Karácsonyi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts ajándékba karácsonyi ékszereket női családtagjaidnak, barátaidnak. Lehet ez egy jelképes figura, vagy mini karácsonyfa dísz.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts a szeretet ünnepére családi karácsonyfa gömb készletet édesanyádnak, a nagyinak, vagy a lányodnak.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A filc anyagokból készített apró díszek nem csak a karácsonyfán, vagy lakásdekorációként mutatnak jól.